iskreni intervju

Glumica priznala što joj je najteže palo kad joj je sin rekao da će postati žena: "Nova sam u svemu ovome..."

Jamie Lee Curtis (Foto: Getty Images) Jamie Lee Curtis (Foto: Getty Images) Getty Images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis (Foto: Getty Images) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) +3 Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Galerija

Jamie Lee Curtis je u velikom intervjuu ispričala sve o promjeni spola svoga sina, a rekla je i što joj je najteže palo.

Glumica Jamie Lee Curtis prije nekoliko je mjeseci otkrila da je njezino najmlađe dijete transseksualac, a u intervjuu za časopis People ispričala je što joj je u svemu tome najteže palo. Priznaje kako se teško privikla na činjenicu da sina više ne naziva "starim" imenom po kojem ga je zvala čitav život, već imenom Ruby, koje je odabrao nakon što je postao žena.

Pogledaj i ovo Everything, Everywhere, All at Once Odlična glumačka postava, ali... Film kakav dosad nismo imali priliku gledati, koji ruši sve filmske forme i koji nije za svakoga

"Moj suprug i ja promatrali smo u čudu i ponosu kako se naš sin koji se zvao Thomas pretvara u kćer po imenu Ruby", rekla je Jamie proteklog ljeta. Sada priznaje i kako je pustila suzu kada joj je sin kojeg ima sa suprugom Christopherom Guestom rekao da postaje žena. Dodaje da je "zahvalna učenica" po pitanju promjene spola.

Ruby se nikada ne ljuti na svoju majku kada ju nazove imenom Thomas, jer kako kaže, zna da Jamie daje sve od sebe da bude upravo onako kako ona želi. "Sve je to kao da učim novi jezik. Učim novu terminologiju i riječi. Nova sam u svemu ovome. Nisam osoba koja se pravi da zna nešto o čemu zaista pojma nema. Napravit ću hrpu pogrešaka, ali naučit ću sve", priča slavna glumica.

Ruby je ispričala kako je znala da je drugačija kada je imala 16 godina, ali zbog neugodnosti na koje je nalazila nije se htjela očitovati kao transseksualka. Danas smatra kako je pogriješila te je trebala još ranije pričati s roditeljima.

Sljedeće godine Ruby planira stati i pred oltar, no nije otkrila je li zaručena za ženu ili muškarca. Samo je naglasila kako je ljubavi svog života priopćila prvoj da bi mogla biti transseksualka prije nekoliko godina, a dobila je podršku te su još uvijek u vezi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester Nina Badrić Mia Kovačić, Nina Badrić i Ida Prester +0 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić odbila veliku holivudsku facu, otkrila o kome je riječ: ''Pozvao me van, a ja sam bila zaljubljena u nekog idiota iz Zagreba!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Nekad i sad Nekoć najzgodniji akcijski junak potpuno se promijenio te je jedva prepoznatljiv, no i dalje ljubi ženu koju je dvaput odveo pred oltar

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene