Najmlađe dijete glumice Jamie Lee Curtis i njezina supruga Christophera Guesta promijenilo je spol, a ona se u vezi s tim i javno oglasila.

Galerija


Glumica Jamie Lee Curtis otkrila je da je njezino najmlađe dijete transseksualac. 62-godišnja glumica u intervjuu za časopis AARP ispričala je kako je njezino 25-godišnje dijete koje ima sa suprugom Christopherom Guestom promijenilo spol iz muškog u ženski, a otkrila je i njegovo ime.

Vezani članci Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Glumačka diva borbu s ovisnostima vodila je u tajnosti: ''Otac i ja zajedno smo uzimali kokain'' Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Oko izgleda ove glumice mišljenja su podijeljena, ali scene u kojima ona izvodi striptiz zapalile su svijet

"Moj suprug i ja promatrali smo u čudu i ponosu kako se naš sin koji se zvao Thomas pretvara u kćer po imenu Ruby", rekla je Jamie.

Također, rekla je kako se Ruby planira vjenčati sljedeće godine. Nije otkrila hoće li pred oltar stati sa ženom ili muškarcem. Ruby je blagoslovila majčin intervju, a Jamie Lee Curtis kaže kako joj je rekla da je život "konstantna metamorfoza", s čime se ona u potpunosti slaže.

Još godinama prije glumica je javno dala podršku transrodnim osobama, a često ističe kako ljudima treba dati podršku što god da odluče kad je riječ o vlastitom spolu.

Djeca Jamie Lee Curtis inače se klone medija i javnosti, a žive privatne živote. S majkom su tek nekolicinu puta bili na holivudskim zabavama.

Prvo su fotografu u Dubrovniku pokazale srednji prst, a ove ljepotice onda su se opustile u izdanjima u kakvima ih viđamo i na svjetskim pistama!

Četiri godine nakon što su dobili blizance, u obitelji najvećeg holivudskog šarmera slave se nove sretne vijesti, prijateljima su navodno već sve rekli!