podržava ga u svemu

Sin legendarne glumice postao je žena, ona se ponosno oglasila: ''U čudu smo promatrali kako se Thomas pretvara u Ruby!''

Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis (Foto: Getty Images) Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) +3 Jamie Lee Curtis (Foto: AFP) Galerija

Najmlađe dijete glumice Jamie Lee Curtis i njezina supruga Christophera Guesta promijenilo je spol, a ona se u vezi s tim i javno oglasila.

Glumica Jamie Lee Curtis otkrila je da je njezino najmlađe dijete transseksualac. 62-godišnja glumica u intervjuu za časopis AARP ispričala je kako je njezino 25-godišnje dijete koje ima sa suprugom Christopherom Guestom promijenilo spol iz muškog u ženski, a otkrila je i njegovo ime.

Pogledaj i ovo Everything, Everywhere, All at Once Odlična glumačka postava, ali... Film kakav dosad nismo imali priliku gledati, koji ruši sve filmske forme i koji nije za svakoga

"Moj suprug i ja promatrali smo u čudu i ponosu kako se naš sin koji se zvao Thomas pretvara u kćer po imenu Ruby", rekla je Jamie.

Također, rekla je kako se Ruby planira vjenčati sljedeće godine. Nije otkrila hoće li pred oltar stati sa ženom ili muškarcem. Ruby je blagoslovila majčin intervju, a Jamie Lee Curtis kaže kako joj je rekla da je život "konstantna metamorfoza", s čime se ona u potpunosti slaže.

Još godinama prije glumica je javno dala podršku transrodnim osobama, a često ističe kako ljudima treba dati podršku što god da odluče kad je riječ o vlastitom spolu.

Djeca Jamie Lee Curtis inače se klone medija i javnosti, a žive privatne živote. S majkom su tek nekolicinu puta bili na holivudskim zabavama.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Amal Clooney (Foto: Profimedia) George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +12 Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Četiri godine nakon što su dobili blizance, u obitelji najvećeg holivudskog šarmera slave se nove sretne vijesti, prijateljima su navodno već sve rekli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene