Kraljica vriska:

Nekad je pila i operirala se, a danas je velika protivnica alkohola i estetske kirurgije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je priznala estetsku operaciju, shvatila je da njeno lice izgleda čudno i da se ne osjeća dobro. Izabrala je prirodno starenje i to preporuča svima.

Jamie Lee Curtis kći glumca i glumice Tonyja Curtisa i Janet Leigh, rođena je 1958. Prvi pojavljivanje na filmu dogodilo se 1978. kada je dobila ulogu u, sada već kultnom, hororcu 'Halloween'.

Pogledaj i ovo Jamie Lee Curtis i Christopher Guest Bivša seks-bomba Znala je da će se udati za njega i prije nego što ga je upoznala, a nakon blamaže dogodila joj se prava filmska priča

Bio je to uspijeh preko noći. Osim što je bila zapažena po svom glumačkom talentu, stekla je ogroman broj obožavatelja zbog svog izgleda. Dobila je nadimak 'The body'.

 

Povratak serijskog ubojice - Myers je živ i željan osvete!

John Carpenter povjerio joj je glavnu ulogu i u svom sljedećem horor filmu 'The fog' (Magala), i tu je Jamie već ušla u kategoriju 'kraljica vriska', glumica koje su se proslavile u horor filmovima. Nakon 'Magle' nizali su se brojni, više ili manje uspješni, horor filmovi. A onda su se dogodila dva filma kojima se odmakla od horor žanra i zaradila status gotovo kultne komičarke. 'Trading Places' i 'A Fish Called Wanda' osigurali su joj brojne nagrade i međunarodni ugled ozbiljne glumice.

 

1978. godina će zauvijek ostati upamćena po ovoj strašnoj priči!

Zaredale su se brojne uloge u filmovima i tv serijama. Jamie je napisala i nekoliko vrlo uspješnih knjiga za djecu. Dugi niz godina bave se humanitarnim radom i pomaže ljudima koji su ovisni o alkoholu i drogama jer je i sama imala taj problem. Za sebe kaže kako je trijezna od 1999. Prije toga borila se s ovisnošću o alkoholu, ali i tabletama koje je počela koristiti nakon rutinske estetske operacije. Smatra da je to što je trijezna njezino najveće životno postignuće.

 

Jamie danas ima 57 godine i izgleda sjajno, upravo onako kako žena u tim godinama treba izgledati bez operacija, ali s ispunjenim životom i stvarima koje je vesele.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene