Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jamie Lee Curtis se vraća u novoj verziji "Noći vještica", jednoj od najpoznatijih hollywoodskih franšiza u kojoj je i debitirala prije 40 godina.


Glumica Jamie Lee Curtis ponovno će igrati ulogu glavne protagonistice u novoj verziji "Noći vještica" koja će se snimati 2018. godine, objavio je u petak Universal Pictures, gotovo 40 godina nakon što je ta glumica debitirala na filmskom platnu u istoimenom hororu i time stekla slavu kao hollywoodska "kraljica vrisaka".

Vezani članci Mačka (Foto: Screenshot/YouTube) Kostimom potpuno izbezumila jadnu mačku, pogledajte reakciju koja je nasmijala svijet Najstrašnije bundeve (Foro: sadanduseless.com) U bundeve urezali svoje najveće strahove i pogodili točno u sridu

Pedesetosmogodišnja glumica će ponovno igrati ulogu Laurie Strode, dadilje koja se suočava sa serijskim ubojicom Michaelom Myersom u hororu "Noć vještica" Johna Carpentera iz 1978. godine. U novoj verziji filma Strode će imati "završni obračun" s Myersom, objavio je Universal.

Carpenter će biti izvršni producent i savjetnik na novom filmu.

"Noć vještica" je postala jedna od najpoznatijih hollywoodskih horor franšiza. Nakon prvog filma snimljeno je još devet nastavaka, a posljednji je bio onaj Roba Zombieja iz 2009., nazvan "Noć vještica II.".

Curtis se u toj filmskoj seriji posljednji put pojavila 2002., u nastavku "Noć vještica: Uskrsnuće", u kojem je njezin lik ubijen.

Universal je otkrio da će se novi nastavak temeljiti na orginalnom filmu iz 1978. te ignorirati događaje iz filma iz 2002. godine. (HINA)