imaju petero djece

Unatoč ljubomornim ispadima i problemima, uskoro slave 20. godišnjicu braka, a skupa su od tinejdžerskih dana

Jamie i Jools Oliver (Foto: Getty Images) Jamie i Jools Oliver (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jamie i Jools Oliver (Foto: Getty Images) Galerija

Jamie i Jools Oliver skupa su još od tinejdžerkih dana, a u braku su dobili petero djece. Slavni kuhar imao je brojne probleme sa suprugom, no čini se da su sve izgladili.

Slavni kuhar Jamie Oliver i njegova supruga Jools ovoga će ljeta proslaviti 20. godišnjicu braka, no njihova ljubav sve je samo ne jednostavna.

Pogledaj i ovo Jamie Oliver (Foto: Getty Images) Ne piše mu se dobro Novi problemi za "golog kuhara": Restorani pred zatvaranjem, 1300 ljudi ostaje bez posla?

44-godišnji kuhar i njegova godinu dana starija supruga skupa su još otkako su bili tinejdžeri, a vjenčali su se u srpnju 2000. godine. U braku su dobili petero djece - Poppy (18), Daisy (17), Petal (11) Buddy (9) i River (3). Ipak, njihov dugi brak nije oduvijek bio skladan kako se danas čini.

Jamie je istaknuo jednom prilikom kako nikada ne bi prevario suprugu, no to nju nije zaustavilo da posumnja u njegovu vjernost. Prije devet godina priznala je kako ga ponekad špijunira.

"Provjerit ću njegov e-mail, provjerit ću njegov Twitter, pa čak i telefon. Uvijek sve izgleda u redu. On kaže da sam jako ljubomorna, ali ne mislim tako. Imam za to razloga", rekla je Jools. Iste je godine Jamie priznao kako su zapeli u problemima te da brak nije jednostavan.

"Ja se ne brinem, no ona se uvijek oko nečega brine. Ne treba mi to u životu, a ni njoj, stoga smo trenutačno u nategnutim odnosima", rekao je kuhar onda. Godinama kasnije ispričao je kako je Jools dugo sumnjala kako je vara. "Supruga me optužila da je varam jer sam jedno vrijeme nestajao te bih se vraćao kući zelenih koljena. Zapravo sam brao povrće", ispričao je Oliver.

Priznao je i kako mu je žao što ne provodi više vremena s djecom zbog količine posla. Ipak, čini se da je po tom pitanju sve u redu. Kuhar kaže da redovito razgovara sa svojom djecom o svemu te pokušava održati skladan odnos.

Par je danas sretniji no ikada, a čini se kako su izgladili sve probleme. Najavili su kako će ovoga ljeta odnoviti zavjete.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene