Tko je sad ona?

Njegova bivša uništila je tuđe zaruke i ljubaka se gdje stigne, a on se viđa s misterioznom plavušom

Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx (Foto: Profimedia) +0 Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Jamie Foxx snimljen je u društvu nepoznate žene koju je izveo na večeru u jedan od restorana na Beverly Hillsu, a svima je za oko zapela njezina odjevna kombinacija.

Dok njegova bivša djevojka Katie Holmes ne skriva da je zaljubljena do ušiju u chefa Emilija Vitola i s njim se ljubaka po cijelom New Yorku, Jamie Foxx je viđen u društvu misteriozne plavuše s kojom se izašao na večeru u jedan od restorana na Beverly Hillsu.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Budan je, ali... Slavnoga glumca doktori su morali oživljavati, stanje se još uvijek nije poboljšalo: ''Bilo je neizvjesno danima...''

52-godišnji je glumac pokušao ostati neprimjetan ispod zaštitne maske na licu i šilterice, dok je nepoznata dama plijenila pažnju u košulji ispod koje se činilo da ništa ne nosi. No objektivima paparazza nisu mogli promaknuti. Nakon večere otišli su zajedno u istom automobilu u nepoznatom pravcu, a ona je bila skinula zaštitnu masku. Pretpostavlja se da je riječ o istoj ženi s kojom je viđen kako se drži za ruke u jednom luksuznom hotelu krajem rujna.

Jamie i Katie razišli su se u svibnju prošle godine, a zajedno su bili od 2013., a vezu su skrivali daleko od znatiželjne javnosti i medija. Ona je s kulinarskim chefom prvi put viđena prije nešto više od mjesec dana, a navodno je kriva za raskid njegovih zaruka sa sada već bivšom zaručnicom koja je za njegov preljub s Katie saznala iz medija.

Nakon prekida, šuškalo se kako je Jamie otpustio sve kočnice i povezivali su ga s nekoliko žena, između ostalog i s 31 godinu mlađom pjevačicom Selom Vave s kojom je snimljen nekoliko puta, no što je on negirao. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Celebrity Nives otkrila tko je jedini muškarac zbog kojeg pati i ne diše satima, on se odmah oglasio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene