Glumac Jamie Foxx snimljen je u društvu nepoznate žene koju je izveo na večeru u jedan od restorana na Beverly Hillsu, a svima je za oko zapela njezina odjevna kombinacija.

Galerija


Dok njegova bivša djevojka Katie Holmes ne skriva da je zaljubljena do ušiju u chefa Emilija Vitola i s njim se ljubaka po cijelom New Yorku, Jamie Foxx je viđen u društvu misteriozne plavuše s kojom se izašao na večeru u jedan od restorana na Beverly Hillsu.

Vezani članci Jamie Foxx Šest je godina skrivao vezu s glumicom zbog njezinog bivšeg. Nakon prekida otpustio je sve kočnice Katie Holmes (Foto: Profimedia) U ovakvom je izdanju nismo navikli vidjeti: Holivudska zvijezda pokazala više nego je trebala

52-godišnji je glumac pokušao ostati neprimjetan ispod zaštitne maske na licu i šilterice, dok je nepoznata dama plijenila pažnju u košulji ispod koje se činilo da ništa ne nosi. No objektivima paparazza nisu mogli promaknuti. Nakon večere otišli su zajedno u istom automobilu u nepoznatom pravcu, a ona je bila skinula zaštitnu masku. Pretpostavlja se da je riječ o istoj ženi s kojom je viđen kako se drži za ruke u jednom luksuznom hotelu krajem rujna.

Jamie i Katie razišli su se u svibnju prošle godine, a zajedno su bili od 2013., a vezu su skrivali daleko od znatiželjne javnosti i medija. Ona je s kulinarskim chefom prvi put viđena prije nešto više od mjesec dana, a navodno je kriva za raskid njegovih zaruka sa sada već bivšom zaručnicom koja je za njegov preljub s Katie saznala iz medija.

Nakon prekida, šuškalo se kako je Jamie otpustio sve kočnice i povezivali su ga s nekoliko žena, između ostalog i s 31 godinu mlađom pjevačicom Selom Vave s kojom je snimljen nekoliko puta, no što je on negirao. 

Nives otkrila tko je jedini muškarac zbog kojeg pati i ne diše satima, on se odmah oglasio