Slavni zavodnik

Za njim uzdišu žene diljem svijeta - Otkrio tajne svojih seks scena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za zavodnikom koji oduzima dah ženama diljem svijeta poludjele su i Hrvatice...

Christian Grey, glavni lik popularne knjige '50 nijansi sive', kojeg je utjelovio glumac Jamie Dornan, oduzima dah ženama diljem svijeta, a sada je glumac koji ga je utjelovio otkrio što smatra o Greyevom seksualnom životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Skriven iza maske Žene već luduju: Objavljena prva fotka seksi nastavka '50 nijansi sive'

Dornan je priznao da, iako glumi jednog od najpoželjnijih fiktivnih likova, on za sebe ne bi nikada mogao reći da je privlačan muškarac jer je jako nesiguran kad je u pitanju njegov izgled.

Hrvatice potpuno izgubile kontrolu i kupile već 20 000 ulaznica za 'Pedeset nijansi sive'

'Nesiguran sam kad je u pitanju moj izgled i tijelo, oduvijek je tako. Kad se vidim u ogledalu, vidim mršavog klinca i to mi se ne sviđa', otkrio je glumac za Mirror.

Njegovo mišljenje o samome sebi nije popravilo ni konstantno ponavljanje seksi scena u popularnom filmu, kao ni dobacivanja fotografa -'Izgledaš odlično, dodaj još malo ulja!'

'Ako su ti se te nesigurnosti i loše mišljenje o samome sebi ukorijenili u tvojoj glavi, svi ljudi na svijetu mogu ti govoriti kako sjajno izgledaš, no to neće promijeniti tvoje misli i osjećaje', tvrdi ovaj nesigurni glumac. Također je otkrio da je preživio seksi scene s Dakotom Johnson zahvaljujući prvenstveno humoru.

'Bilo je teško nositi se sa svim tim seksi pozama i scenama u tako neugodnom okruženju, pogotovo je to bilo teško za nju. Bilo je trenutaka kad smo bili u ekstremno neugodnim pozama i još pritom goli. Tada vas jedino humor može spasiti', rekla je zvijezda filma '50 nijansi sive', koji u hrvatska kina stiže 12. veljače.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene