erotski film?

Odgovorio na tračeve o supruzi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac koji se proslavio ulogom u filmu '50 nijansi sive' progovorio je o navodnom nezadovoljstvu supruge oko snimanja nastavaka hit filma.

Jamie Dornan, glumac poznat i kao Christian Grey na velikom platnu, prvi je put reagirao na tračeve o tome kako mu supruga ne želi da snima nastavke '50 nijansi sive'.

Pogledaj i ovo showbuzz Najvažnija uloga Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu prvi put postao tata!

Trač koji je zaludio svijet ipak je samo - trač!

'Ideja je da se poštuje trilogija i da snimimo sva tri filma', izjavio je glumac za Daily Mail i dodao kako će to učiniti uz blagoslov supruge Amelie Warner. 'Potpune su besmislice da me ona ne podržava. Naravno da će unaprijed pročitati scenarije i veliki je fan filma', objasnio je 32-godišnji Jamie i stao na kraj šuškanjima kako nema podršku supruge za golišave seksi scene.

15 stvari koje niste znali o 'Pedeset nijansi sive'

Isto tako, osvrnuo se i na glasine kako između njega i glavne glumice u filmu, Dakote Johnson, nije bilo kemije. 'Ne bi snimali film s nama da je bilo problema s 'kemijom', štogod ta kemija značila. Moraš proći kroz mnogo napornih audicija da bi dobio ulogu poput ove i ne bi nas tako olako izabrali da nismo bili dobri', pojasnio je i svim obožavateljicama filma dao još veći razlog za veselje u iščekivanju sljedećeg nastavka '50 nijansi sive'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene