zaokret u karijeri!

Sportski teren je zamijenio modnim pistama na sreću brojnih obožavateljica, a evo tko je frajer za kojim je poludio cijeli svijet

Christy Turlington (Foto: Gerard FOUET / AFP) Christy Turlington (Foto: Gerard FOUET / AFP) Gerard FOUET / AFP 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Christy Turlington (Foto: Gerard FOUET / AFP) +0 Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Galerija

James Turlington nećak je poznate manekenke Christy Turlington, a proteklog tjedna u Cannesu je upravo on bio jedna od glavnih zvijezda.

Nećak američke manekenke Christy Turlington protekloga je tjedna ostavio bez teksta brojne posjetitelje filmskog festivala u Cannesu i to samo svojom pojavom. Naime, James Turlington nova je zvijezda u usponu svjetske mode, a kako bi ostao u trendu, posjetio je najpopularniji događaj ovoga ljeta na jugu Francuske.

Svojim nepogrešivim stilom, velikim plavim očima i savršenim crtama lica James je privlačio pažnju na filmskom festivalu, a mnogi su komentirali kako njegova energija oduzima dah. Nije bilo teško za pretpostaviti da će u kratkom roku osvojiti simpatije žena diljem svijeta, a brojni detalji iz karijere idu mu u prilog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Turlington (@jamescturlington)

Završio je fakultet te se profesionalno bavio sportom, no ovaj 26-godišnji ljepotan je u jednom trenutku odlučio kako je manekenstvo ono čime se želi baviti. Igrao je bejzbol te je bio nova nada, no unatoč činjenici što mu je na tom polju sjajno išlo, više mu se svidjelo pozirati fotografima te se profilirao kao profesionalni maneken.

Upravo Christy Turlington često na društvenim mrežama hvali svog nećaka, a svjetski mediji bruje o tome da je dobila dostojnog nasljednika na modnim pistama. Američki časopisi već su ga proglasili najuspješnijim modelom mlađe generacije, a prognoziraju mu blistavu karijeru koja će sigurno trajati još dugo godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) Josip Brekalo (Foto: Instagram) +2 Josip Brekalo (Foto: Instagram) Celebrity Naš mladi reprezentativac objavio prve fotke sa svog bajkovitog vjenčanja, čestitke stižu sa svih strana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene