Težak oko 4 milijarde funti

Vapaj sirote silikonske ljepotice koju ženi bivši hrvatski zet: "Nisam sponzoruša!"

Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 1 Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 1 Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 1 Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 4 Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 3 Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 5 +0 Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 2 Galerija

James Stunt težak je oko 4 milijarde funti. Njegovu novu djevojku optužuju da je sponzoruša!

Bivši zet Bernieja Ecclestonea, James Stunt, našao je novu ljubav. S Petrom Ecclestone dobio je troje djece, a u prilično ružnom procesu su se i rastali. Bilo je tu privođenja, ružnih riječi i sukoba, no sve se završilo, i oboje su našli sreću na drugim mjestima.Incidentni James zaljubio se u Samanthu Rowley, 29-godišnju glumicu koja poprilično podsjeća na Petru.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Budući da se za Jamesa Stunta tvrdi da je težak negdje oko 4 milijarde funti, svi sada pretpostavljaju da je Samantha sponzoruša. Dodatno je glasine podgrijala činjenica i što se Samantha brzo pristala udati za Jamesa pa nosi dijamantni prsten vrijedan oko 1,5 milijuna funti.

"James ima veliki bankovni račun. No, također ima veliko srce i osobnost. Nisam spoznoruša. Taj naziv ponižava žene i žalosno je što najčešće dolazi iz usta druge žene", rekla je Rowley za Mirror.

Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 5 Samantha Rowley (Foto: Profimedia) - 5 Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene