'Mafijaš' velikog srca

Cimeru s faksa ostavio 50.000 dolara, brinuo se za njegovog bolesnog sina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od dvojice Gandolfinijevih prijatelja koji je dobio 50.000 dolara je njegov cimer iz studentskih dana, Doug Katz!

 Nakon što je otvorena oporuka pokojnog glumca Jamesa Gandolfinija koji se proslavio ulogom mafijaša Tonyja Soprana, javnost je saznala kako je glumac zaista imao veliko srce i kako se pobrinuo za sve bliske ljude u njegovom životu. Tako je između svoje dvije sestre, dvoje djece te supruge raspodijelio većinu imovine, ali nije zaboravio ni na druge posebne ljude u svom životu.

>> Ovakvog ga niste znali - Nakon smrti TAJNICI ostavio 200.000 dolara!

James je svojim dvjema nećakinjama ostavio po 500.000 dolara, osobnom asistentu 200.000 dolara, tajnici 200.000 dolara, kumčetu 100.000 dolara te svojoj dvojici prijatelja po 50.000 dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Otvorena oporuka Ovakvog ga niste znali - Nakon smrti TAJNICI ostavio 200.000 dolara!

Jedan od dvojice prijatelja koji je dobio 50.000 dolara je njegov cimer iz studentskih dana, Doug Katz koji je američkim medijima otkrio neke zaista neobične stvari koje javnost nije znala o ovom slavnom 'mafijašu' mekog srca.

Naime, Doug i James su bili prijatelji još od studentskih dana, a kad je Doug dobio sina koji je autističan, James se dugo brinuo za malog Andrewa, nabavljao mu potrebne preparate i plaćao mu gimnastiku - što si Doug i njegova obitelj ne bi mogli sami priuštiti.

'Bio sam šokiran kad sam saznao da mi je ostavio 50.000 dolara, ali on je uvijek bio naš anđeo čuvar. Brinuo se za Andrewa i puno mu pomagao. Uvijek je pitao može li još kako pomoći', otkrio je prijatelj.

Katz je dodao i kako novac koji mu je prijatelj ostavio planira staviti u zakladu za svog sina Andrewa: 'Više bih volio da je James živ nego sav ovaj novac. Nikad nećete moći upozati tako divnog čovjeka', dodao je Katz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene