Uhvaćeni golupčići!

Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti

James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Galerija

Radi se o 40-godišnjem glumcu Jamesu Francu i njegovoj 25-godišnjoj djevojci Isabel Pakzad.

Par je u vezi navodno od studenog 2017. godine.

Pogledaj i ovo James Franco, Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Nisu se suzdržavali Malo se sunčaju pa maze i paze: Jedan od zgodnijih slavnih parova uhvaćen u naletu strasti!

Radi se o 40-godišnjem glumcu Jamesu Francou i njegovoj 25-godišnjoj djevojci Isabel Pakzad, koji izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Par je nedavno viđen u toplom Miamiju kako uživa u tipično ljetnim radostima, a čitavo vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugoga.

Šuška se kako su golupčići zajedno već dvije godine, no od samog početka svoju romansu drže podalje od očiju javnosti.

Atraktivna brineta tek se probija u glumačkom svijetu, no dosad nije ostvarila neku zapaženiju ulogu. Ipak, vjerujemo kako bi joj glumac itekako mogao pomoći u dobivanju uloge koja bi ju proslavila.

Prethodno je osebujni glumac ljubovao sa Siennom Miller, Lindsay Lohan, Agyness Deyn, Amandom Seyfried, Emiliom Clarke i Lanom Del Rey.

Ipak, baš uvijek je bio vrlo tajnovit te u intervjuima nije govorio o ljubavnom životu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) +5 Melania i Donald Trump (Foto: Getty) Celebrity Internet je uvjeren da na ovoj slici s Donaldom Trumpom nije Melania: Tko je onda ta žena?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene