Rijetko pojavljivanje

Ne vole zajedno u javnost: Miljenik žena i 15 godina mlađa djevojka uhvaćeni u praznom gradu

James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco, Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco, Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Galerija

James Franco i Isabel Pakzad snimljeni su na pustim ulicama Los Angelesa.

Mnoge holivudske zvijezde ni u doba korone i samoizolacije ne odustaju od održavanja forme, posebice trčanja, a među njima i miljenik žena, 41-godišnji glumac James Franco koji se ne odvaja od svoje 15 godina mlađe djevojke, glumice i producentice Isabel Pakzad.

Pogledaj i ovo James Franco, Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Nisu se suzdržavali Malo se sunčaju pa maze i paze: Jedan od zgodnijih slavnih parova uhvaćen u naletu strasti!

Par je snimljen na zajedničkom trčanju praznim ulicama Los Angelesa pri čemu su se oboje dobro oznojili i umorili ali i pokazali da drže do zdravog načina života koje vode.

Par je navodno u vezi od studenog 2017. mjeseca, no u javnosti su se zajedno pojavili tek godinu dana kasnije. Isabel je bila jedna od studentica na Sveučilištu Južna Kalifornija, gdje je svojedobno Franco bio jedan od predavača pa se pretpostavlja da su se tamo i upoznali. U javnosti se i dalje ne vole zajedno pokazivati.

Isabel radi na probivanju u glumački svijet u čemu joj Franco naravno pomaže, a pojavila se i u seriji "Deuce" koju on režira.

Iako je James prije Isabel ljubio mnoge slavne dame, između ostalih i Siennu Miller, Lindsay Lohan, Agyness Deyn, Amandu Seyfried, Emiliju Clark i Lanu Del Rey, čini se kako je Isabel možda ona prava i kako bi se uz nju mogao i konačno skrasiti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene