James Franco i Isabel Pakzad snimljeni su na pustim ulicama Los Angelesa.

Galerija


Mnoge holivudske zvijezde ni u doba korone i samoizolacije ne odustaju od održavanja forme, posebice trčanja, a među njima i miljenik žena, 41-godišnji glumac James Franco koji se ne odvaja od svoje 15 godina mlađe djevojke, glumice i producentice Isabel Pakzad.

Vezani članci James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti James Franco, Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) Malo se sunčaju pa maze i paze: Jedan od zgodnijih slavnih parova uhvaćen u naletu strasti!

Par je snimljen na zajedničkom trčanju praznim ulicama Los Angelesa pri čemu su se oboje dobro oznojili i umorili ali i pokazali da drže do zdravog načina života koje vode.

Par je navodno u vezi od studenog 2017. mjeseca, no u javnosti su se zajedno pojavili tek godinu dana kasnije. Isabel je bila jedna od studentica na Sveučilištu Južna Kalifornija, gdje je svojedobno Franco bio jedan od predavača pa se pretpostavlja da su se tamo i upoznali. U javnosti se i dalje ne vole zajedno pokazivati.

Isabel radi na probivanju u glumački svijet u čemu joj Franco naravno pomaže, a pojavila se i u seriji "Deuce" koju on režira.

Iako je James prije Isabel ljubio mnoge slavne dame, između ostalih i Siennu Miller, Lindsay Lohan, Agyness Deyn, Amandu Seyfried, Emiliju Clark i Lanu Del Rey, čini se kako je Isabel možda ona prava i kako bi se uz nju mogao i konačno skrasiti.

Šuput pokazala kako izgleda kad u doba korone ide u trgovinu, teško bismo je prepoznali u ovom izdanju