Film utorkom

Na Novom Zelandu ponovno će oživjeti Pandora!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni redatelj James Cameron potvrdio je kako će nadolazeću trilogiju 'Avatara' ponovno snimati na Novom Zelandu.

Novi Zeland prvo se pretvorio u 'Međuzemlje', kao što je slučaj u 'Hobbitu' i 'Gospodaru prstenova', a sada je ponovno postaje 'mjesto gdje je oživljena Pandora'. Da, u našoj današnjoj rubrici Film utorkom govorimo o 'Avataru'.

Pogledaj i ovo Film ''Avatar: The Way Of Water'' - 3 Velika je konkurencija Ovo je popis filmova koji imaju najviše nominacija za pobjedu na Oscarima 2023.: Od ''Avatara'' do savršenih biografskih drama

10 najboljih filmova 2013. godine!

Cameron je vijest o nadolazećoj trilogiji objavio u Wellingtonu u prisutnosti novozelandskog premijera Johna Keya i producenta Jona Landaua. Iza filma će stajati Lightstorm Entertainment i Twentieth Century Fox.

Cameronov blockbuster 'Avatar' osvojio je 3 Oscara te je najuspješniji film u povijesti, a film izvornik iz 2009. godine također se 2007. snimao na Novom Zelandu.

'Iskreno, veliko je oduševljenje kada možeš objaviti da ponovno postavljaš set na Novom Zelandu. Jer tamo smo na prvome snimanju imali sjajno iskustvo', rekao je Cameron za The Guardian. Također, demantirana je vijest da će se Arnold Schwarzenegger pojaviti u nekom od nastavaka.

Predviđa se kako će produkcija trilogije iznositi oko milijardu dolara, a svi dijelovi bit će u 3D tehnologiji. 'Danas slavimo. Ovo je odličan božićni poklon za sve koji su uključeni u stvaranje filmova svjetske klase', rekao je novozelandski premijer.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene