Odlazak legende

Zvijezda kultnog filma "Kum" preminula u 83. godini, vijest je potvrdila njegova obitelj

James Caan James Caan Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 James Caan Galerija

James Caan preminuo je u 83. godini, a vijest o njegovoj smrti objavljena je na službenom Twitter profilu od strane njegove obitelji.

Slavni američki glumac i zvijezda filma "Kum" James Caan preminuo je u 83. godini, tužnu je vijest potvrdila njegova obitelj, a uzrok smrti nije otkriven. 

"S velikom tugom javljamo da je Jimmy preminuo navečer 6. lipnja. Obitelj cijeni podršku, ljubav i suosjećanje i moli da se poštuje njihova privatnost u ovim teškim vremenima", stoji u kratkom priopćenju koje je objavljeno na glumčevom službenom Twitter profilu.

James je poznat po ulogama u filmovima "Brian’s Song,” “Misery” i “Elf”, no karijeru mu je svakako obilježila temperamentnog  Sonnyja Corleona u "Kumu", klasiku Francisa Forda Coppole iz 1972. godine koji se naširoko smatra jednim od najboljih filmova svih vremena.

Tijekom blistave karijere vodio je i zanimljiv privatni život te je slovio kao veliki zavodnik, a pred oltar je stao četiri puta. S prvom suprugom Dee Jay Mathis bio je u braku pet godina, a zajedno su dobili kćer Taru. Deset godina nakon što su se rastali, James se vjenčao za Sheilu Marie Ryan, no već godinu kasnije su se rastali. Iste te godine dobili su sina Scotta. S Ingrid Hajek se skratio 1990., dobili su sina Alexandera, a rastali su se 1994. godine. Sreću u ljubavi nije pronašao ni četvrti put s Lindom Stokes. S njom je dobio dva sina, no 2009. godine su se rastali te su razlog tome naveli nepomirljive razlike.

James od glume nije odustajao ni pod stare dane, no zbog koronavirusa se primirio jedno vrijeme od posla. Posljednji film snimio je prije tri godine, ali zbog pandemije nije prihvaćao nove projekte.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +1 Marko Perković Thompson Celebrity Sinu Marka Perkovića Thompsona pozlilo u Splitu, u teškom je stanju prebačen u Zagreb

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +8 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene