U HAVC-u se nadaju

Sve glasnija šuškanja: Najpoznatiji tajni agent velikih ekrana stiže u Dubrovnik?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U HAVC-u se nadaju kako će se šuškanja o agentu 007 u Dubrovniku i ostvariti, za poticaje se filmaši još nisu prijavili.

Hrvatska je od snimanja filmova samo u ovoj godini zaradila više od 200 milijuna kuna, stigle su velike produkcije poput Robina Hooda, a sada i mjuzikla Mamma Mia koji se snima na Visu. A milijuni bi opet mogli ostati od snimanja u Dubrovniku jer sve su glasnija šuškanja kako agent 007 na Stradun stiže u siječnju.

Pogledaj i ovo showbuzz selo po mjeri hollywooda Set je spreman: Robin Hood stigao u Istru

Detalji o holivudskom spektaklu očito se čuvaju do posljednjeg trenutka. No, britanski mediji već su pisali kako će se 25. nastavak poznatog filma snimati u Hrvatskoj, Japanu i Francuskoj. 

Iako su sve glasnija šuškanja kako bi se James Bond trebao snimati već u siječnju, iz grada Dubrovnika poručuju kako tu informaciju nemaju i kako nema nikakvog zahtjeva za korištenjem javnih površina. U HAVC-u se nadaju kako će se šuškanja o agentu 007 u Dubrovniku i ostvariti, za poticaje se filmaši još nisu prijavili.

"Rok im ne ističe, oni će to vrlo detaljno ako će se naravno prijavljivati, mislim da je dobro da se prijave ne samo zbog povrata sredstava nego to znači da zapošljavaju i našu ekipu, naši filmski djelatnici, rade zajedno s njima", rekao je Daniel Rafaelić, ravnatelj HAVC-a. Takva suradnja donosi i veći profit za Hrvatsku, catering službe, naše statiste, prijevoznike i slično. Filmaši su samo u 2017. godini kod nas potrošili gotovo 200 milijuna kuna, a tu je i vrhunska promocija Hrvatske. Više pogledajte u prilogu Dnevnika NOVE TV.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene