jako drže do privatnosti

Samozatajni par privlačio pozornost na ljetovanju: Godinama uspješno kriju lica i imena svojih sinova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

James Blunt i Sofia Wellesley u braku su od 2014., prvog sina dobili su 2016., dok se za drugog ne zna kada je rođen.

Glazbenik James Blunt (46) i njegova supruga Sofia Wellesley (37) uživaju u ljetovanju na španjolskom otoku Formentera. 

Samozatajni James i Sofia su, kako se čini, pobjegli na odmor s prijateljima i bez djece, a ona je plijenila pažnju u jednodijelnom badiću. Blunt je bio u narančastim kupaćim hlačicama i dok je njegova supruga uživala skačući u more, on je većinu vremena sjedio na brodu. 

Kasnije kada su se supružnici obukli i pripremili za daljnju plovidbu, James i Sofia uhvatili su trenutak za sebe i izmijenili nekoliko poljubaca. Inače, par se vjenčao u rujnu 2014., a glazbenikova supruga unuka je osmog vojvode od Wellingtona, Valeriana Wellesleya.

Blunt i Sofia imaju dva sina, no nisu poznata njihova imena. Starijem, koji se rodio 2016., kumovi su glazbenik Ed Sheeran i pokojna Carrie Fisher. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TV Ready - for @lorraine in 5 minutes.

A post shared by James Blunt (@jamesblunt) on

Par je započeo vezu 2012., a dvije godine kasnije imao je svadbeno slavlje dva puta. Naime, prvo su imali privatnu ceremoniju u Londonu u matičnom uredu te su potom dva tjedna kasnije imali proslavu na Mallorci, gdje njezina obitelj ima dom. 

Blunt, kojeg su proslavile ljubavne pjesme, pazi na svoju privatnost, no svojedobno je progovorio o supruzi. "Potrebna je snažna osoba kako bi se mogla nositi s nekim tko radi u glazbenoj industriji. Teško je kada si s nekim i postaneš u nešto uvučen samo zato što stojiš kraj njega", ispričao je pjevač koji ne dijeli obiteljske fotografije na svom profilu na Instagramu. 

Inače, Sofia je diplomirala pravo na prestižnom Sveuučilištu Edinburgh i radi u uspješnoj firmi u Londonu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Zanimljivosti Žene ga obožavaju i teško odolijevaju njegovu zaštitnom znaku, ali on je već 27 godina vjeran samo jednoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene