Jakov Vranković, hrvatski rukometni reprezentativac, nekada je bio Mister Hrvatske.

Galerija


Jakov Vranković branit će hrvatske boje na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2019. u Njemačkoj. Bit će to njegov prvi nastup na velikom natjecanju, no za reprezentaciju je debitirao 2017. u prijateljskim utakmicama, a cijelu je prošlu godinu nastupao i u kvalifikacijama za SP i EP, kao i na Mediteranskim igrama.

Vezani članci Luka Stepančić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Ovo su najatraktivniji hrvatski rukometaši i baš svi su sretno zaljubljeni Emilly Mršić i Sven Vlahoviček (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Oni su najljepši: Ovo su Hrvatica i Hrvat koji su ponijeli titulu Miss i Mistera Turizma Hrvatske

Ipak, zgodni Jakov nekada je ganjao i modnu karijeru, točnije prijavio se na Izbor za Mistera turizma i pomeo konkurenciju. Pobijedio je te je Lijepu Našu predstavljao na svjetskom izboru.

Bilo je to 2016. godine, a tada ovaj sportaš vjerojatno nije ni sanjao da će nastaviti nizati uspjeh za uspjehom.

Riječ je o izboru ljepote koji organizira Boris Kosmač, a nije nimalo čudno da je osvojio žiri izbora jer ga krasi sportska građa i čak dva metra visine. Inače, ovaj rođeni Splićanin ima 26 godina, a trenutačno igra za mađarski klub Tatabánya, u koji je stigao iz bukureštanskog Dinama.

Osim titule Mistera Jakov ima i diplomu stručnog prvostupnika za trenera kondicijske pripreme sportaša Kineziološkog fakulteta u Splitu.

Mi smo došli do fotografija kada se Jakov natjecao na izboru ljepote, a vi zavirite u galeriju i škicnite kako je bio šarmantan.

 

Otkrivamo tko je Mirkova zaručnica! Imamo njezinu fotografiju, ali saznali smo i sve o njegovom teškom djetinjstvu