Što vas čeka u novoj epizodi 'Larinog izbora' - doznajte!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Sretni zbog rođenja kćerkice čak su se i poljubili! Slika nije dostupna Nevjerojatno na kakvoj se listi našao 'Larin izbor'

Stvari se otmu kontroli za Tončija, jer su u blizini kuće pronađeni tragovi krvi, a postat će još gore za njega i njegove sinove nakon što se Nikol neoprezno izlane. Tonči je uhvaćen u laži pred istražnim inspektorom.

>> Sretni zbog rođenja kćerkice čak su se i poljubili!

Prisiljen je priznati kako je jučer ipak razgovarao sa Šimunom. Inspektor hapsi Tončija i odvodi ga u policijsku stanicu. Svi su u panici. Jakov i Dinko grčevito smišljaju što napraviti. Shvaćaju da je jedini izlaz bijeg preko granice. Nikol ludi te traži od Jakova i Dinka da priznaju istinu o tome tko je ubio Šimuna.

Tonči je u istražnom pritvoru podvrgnut ispitivanju. Odluči se braniti šutnjom kako bi sinovima kupio vrijeme. Na kraju revoltiran inspektorovim ispitivanjem preuzima krivicu na sebe. Jakov i Dinko opraštaju se s ukućanima. Nikol je bijesna na Jakova, jer pomaže Dinku. On joj pokušava objasniti da to čini samo zbog oca. Ana je također razočarana što Jakov odlazi i ostavlja je. Jakov joj obećava da će se brzo vratiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook