Anakin Skywalker

OD RATOVA ZVIJEZDA DO ŠIZOFRENIJE - glumac smješten na psihijatriju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jake Lloyd proslavio se ulogom mladog Anakina Skywalkera u filmu 'Star Wars', ali kako tvrdi, ta mu slava nije donijela ništa dobro u životu.

Pritisak javnosti bio je jednostavno prejak za mladog Jakea. Jake Lloyd je razvio mržnju prema kamerama i više nikada nije glumio. Film nikada više nije pogledao, a za to krivi Georgea Lucasa.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa gesta Zvijezda 'Zvjezdanih ratova' obradovao dječaka s tumorom na mozgu

Prošle godine Jake je izgubio kontrolu nad samim sobom, sjeo u auto i počeo divljati po cesti, policijska potjera izgledala je poput pravog akcijskog filma. Sletio je s ceste, uletio u šumu i zaustavio se između stabala. Glumac je uhićen i zatvoren.

Od tada do danas, njegovo je psihičko zdravlje toliko narušeno da su vlasti zaključile kako Jakeu više treba liječnje nego kazna. Iz zatvora je prebačen u psihijatrijsku ustanovu gdje liječnici pokušavaju popraviti njegovo stanje.

Jakeova majka Lisa rekla je za 'TMZ' kako je razgovarala sa sinom prošlog tjedna i kako je osjetila poboljšanje u njegovom ponašanju. Nije poznato kada će glumac biti otpušten iz bolnice, ali čak ni obitelj ne želi da to bude prebrzo, žele da se Jake potpuno oporavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene