Jake Lloyd proslavio se ulogom mladog Anakina Skywalkera u filmu 'Star Wars', ali kako tvrdi, ta mu slava nije donijela ništa dobro u životu.


Pritisak javnosti bio je jednostavno prejak za mladog Jakea. Jake Lloyd je razvio mržnju prema kamerama i više nikada nije glumio. Film nikada više nije pogledao, a za to krivi Georgea Lucasa.

Vezani članci Slika nije dostupna SVI SE PITAJU Tko će biti posljednji Jedi? Slika nije dostupna Zvijezda 'Zvjezdanih ratova' obradovao dječaka s tumorom na mozgu

Prošle godine Jake je izgubio kontrolu nad samim sobom, sjeo u auto i počeo divljati po cesti, policijska potjera izgledala je poput pravog akcijskog filma. Sletio je s ceste, uletio u šumu i zaustavio se između stabala. Glumac je uhićen i zatvoren.

Od tada do danas, njegovo je psihičko zdravlje toliko narušeno da su vlasti zaključile kako Jakeu više treba liječnje nego kazna. Iz zatvora je prebačen u psihijatrijsku ustanovu gdje liječnici pokušavaju popraviti njegovo stanje.

Jakeova majka Lisa rekla je za 'TMZ' kako je razgovarala sa sinom prošlog tjedna i kako je osjetila poboljšanje u njegovom ponašanju. Nije poznato kada će glumac biti otpušten iz bolnice, ali čak ni obitelj ne želi da to bude prebrzo, žele da se Jake potpuno oporavi.