Jake Gyllenhaal postao je internetski hit nakon što je pokazao kako je u odličnoj formi.

Galerija


Glumac Jake Gyllenhaal (39) postao je internetski hit nakon što je prihvatio izazov kolege Toma Hollanda (23). 

Vezani članci Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness Često su na meti kritika jer je ona starija od njega, njih to ne dira, a ovog puta pažnju su privukle njezine prozirne tajice Irina Shayk i Hugh Jackman Bojao se što će žena reći? Prošao kraj slavne ljepotice i bivše djevojke svog kolege, nije ju čak ni pogledao, a kamoli pozdravio

Naime, zvijezda filma "Spider-Man: "Far Frome Home" nominirala je Jakea i Ryana Reynoldsa (43) da obuku majicu dok rade stoj na rukama. Gyllenhaal je ubrzo prihvatio izazov i oduševio žene diljem svijeta dok je Ryan odbio. 

Glumac, koji se proslavio ulogom u filmu "Planina Brokeback", postao je hit na Twitteru gdje su obožavateljice iskoristile priliku da ga nahvale. 

"Jake Gyllenhaal koji s repićem radi izazov. Hvala ti, Tom Holland", "Jake dobro zna što ovdje radi. Pratim svaku sekundu njegovog seksi videa", "Svi neka kažu: 'Hvala, Jake Gyllenhaal", "Možemo li ga izazvati da opet skine majicu", komentirale su. 

Inače, glumac je nominirao za izazov bez majice repera 50 Centa i holivudskog miljenika žena Hugha Jackmana, pa ostaje vidjeti kakve će biti reakcije. 

Kraljica ima posebno obraćanje narodu 5. put u 68 godina vladavine, činila je to zbog smrti majke i princeze Diane