Malo čudno

Bivši serijski zavodnik izveo je 15 godinu mlađu djevojku, ali ni u jednom trenutku nije htio biti kraj nje, kaže da ima dobar razlog za to

Jake Gyllenhaal (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal (Foto: Getty Images) getty images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jake Gyllenhaal (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal i Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal i Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal i Reese Witherspoon (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal i Kirsten Dunst (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal i Kirsten Dunst (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal i Kirsten Dunst (Foto: Getty Images) Jake Gyllenhaal i Kirsten Dunst (Foto: Getty Images) +0 Taylor Swift i Jake Gyllenhaal (Foto: Profimedia) Galerija

Jake Gyllenhaal i Jeanne Cadieu pojavili su se na dodjeli ovogodišnje nagrade Tony, no iako su u vezi od 2017. godine par i dalje ne pozira zajedno na događanjima na koja zajedno dolaze.

Holivudski glumac Jake Gyllenhaal doveo je svoju 15 godinu mlađu djevojku Jeanne Cadieu na dodjelu nagrada Tony, međutim par se ipak nije odlučio zajedno prošetati crvenim tepihom i zajedno pozirati fotografima.

Pogledaj i ovo Jake Gyllenhaal i Jennifer Aniston Stvarno? Zgodni glumac tvrdi da je snimanje intimnih scena s miljenicom Hollywooda bilo mučenje, a evo u čemu je bio problem!

40-godišnji Jake sam je stao pred fotografe, odjeven u ružičasto odijelo, baš kao i 25-godišnja francuska manekenka koja je zablistala u crvenoj haljini dubokog dekoltea ispod koje nije nosila grudnjak.

Jake je bio nominiran za najboljeg glavnog glumca u predstavi "Sea Wall/A Life", no nagrada je otišla u ruke zvijezdi predstave "The Inheritance" Andrewu Burnapu. Jeanne je stigla kako bi ga podržala, ali ni u jednom trenutku nije viđena pokraj njega.

Prve glasine o njihovoj ljubavi pojavile su još 2018. godine, nakon što su zajedno viđeni u Parizu, a godinu dana kasnije smiljeni su u New Yorku, ali oni nikada nisu javno komentirali vezu.

Njima blizak izvor potvrdio je za Page Six kako je mlada Francuskinja upoznala glumčevu obitelj i da su zajedno boravili na odmoru u Martha's Vineyardu.

Jake je prethodno izlazio s Kirsten Dunst, Reese Witherspoon i Taylor Swift, no detalje privatnog života nikada nije volio otkrivati.

"Smatram da je intimnost jako važna i mislim da ne moraju svi sve znati o mojoj obitelji ili mojim osobnim stvarima. Volio bih da nikada ne moram pričati o svom privatnom životu", izjavio je Jake za The Guardian 2017. godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene