Nije joj bilo svejedno

Jagoda se raspričala o vrućim scenama sa Sobinom, evo što je njezina baka rekla o viđenom

Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Screenshot/Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić i Konstantin Haag Jagoda Kumrić +0 Jagoda Kumrić Galerija

Jagoda Kumrić pred našim je kamerama prokomentirala nekoliko scena koje je snimila u serijama "Drugo ime ljubavi" i "Larin izbor".

Splitska glumica Jagoda Kumrić, koju znamo i kao Irenu Novosel iz serije "Drugo ime ljubavi" ili kao Nikol iz "Larinog izbora", sjela je pred naše kamere i prisjetila se nekih scena iz serija u kojima ju gledamo, odnosno u kojima smo ju gledali. 

Pogledaj i ovo Jagoda Kumrić u automobilu (Foto: Dnevnik.hr) Opravdano Zvijezda serije ''Drugo ime ljubavi'' priznala nam je čega se u životu najviše boji: "Definitivno je to"

Prokomentirala nam je vruće scene sa Slavkom Sobinom u kojima razmjenjuju nježnosti pa priznala da joj je to neugodno gledati i pitala se što će joj baka reći kad to vidi, ali i to da joj snimanje razgolićenih scena nije nikad bio problem. Osvrnula se i na Nikol te otkrila kako je izgradila njezin karakter i tko ju je inspirirao. 

Što nam je još otkrila pogledajte u našem videu.

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: AFP) +2 Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Celebrity Danas izgleda zapuštenije nego ikad prije, no na njega su uvijek padale samo ljepotice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene