Legendarni Mick Jagger odlučio je posjetiti emisiju Davida Lettermana i proslaviti 50 godina karijere na vrlo duhovit način!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Što otkrivaju ljubavna pisma najvećeg zavodnika? Slika nije dostupna Christina Aguilera izabrala ljubavnika među kolegama

Lettermanova 'Top 10' lista sada već ima kultni status na televiziji, a popis zvijezda koje su sudjelovale u ovom duhovitom 'odbrojavanju' je beskonačan. No nitko se ne može usporediti sa slavnim rokerom Mickom Jaggerom!

Mick je odlučio napisati svoju 'Top 10' listu i pokazati što je sve naučio u svojoj karijeri dugoj čak 5 desetljeća, koju ove godine slavi s kolegama iz benda Rolling Stones!

 >> 'Nevjerojatno je da nas još uvijek dolazite gledati!'

 7. točka na listi je bila posebno zanimljiva na popisu Mickovih lekcija: 'Ne zaradite ni cente kada netko napiše pjesmu o pokretima poput onih Micka Jaggera ('Moves Like Jagger')!

Aludirajući na hit grupe Maroon 5 u kojoj pjeva Adam Levine, a u kojoj gostuje i slavna Christina Aguilera, Jagger se na taj način sarkastično našalio s činjenicom da su upravo njegovo ime, glas i plesni pokreti dali toj pjesmi 'ono nešto', no on nekim čudom nije  zaradio baš - ništa.

Više pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook