Dirljiva priča

NOVI SKRBNIK: Blizanke ipak neće ostati same

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cijenjena stomatologinja Jadranka Štefanac Papić, udovica Krste Papića, preminula je nedavno. Usred borbe s rakom pluća, Jadranka se pobrinula za svoje djevojčice.

Tragična smrt Jadranke Štefanac Papić, udovice Krste Papića, rastužila je cijelu Hrvatsku. Pogotovo jer su iza njih ostale djevojčice, 10-godišnje blizanke. Nažalost, loše dijagnoze sustigle su je početkom ove godine. Rak pluća i loša prognoza - no Jadranka se nastavila boriti, piše Story.

Pogledaj i ovo showbuzz Poznati o odlasku velikana 'Teško mi je povjerovati da je ovaj svijet sad bez njega'

Ipak, sluteći najgore, Jadranka se pobrinula za svoje djevojčice. Ulogu skrbnika preuzeo je poznati dramatičar, scenarist i glazbenik Mate Matišić sa suprugom Marijom. Mate Matišić i Krsto Papić surađivali su na poznatim Papićevim filmovima, a nakon toga ih je vezalo prijateljstvo.

Nakon duge borbe s bolešću preminula Jadranka Štefanac Papić, udovica Krste Papića

Životnu snagu Jadranka je pokazala tijekom svoje bolesti, ali i nakon što je preminuo njen voljeni suprug Krsto. U braku su proveli 22 godine. Vjenčali su se 1990. godine, a prije deset godina dobili su dvojajčane blizanke. 57-godišnja Jadranka naša je najstarija prvorotkinja, a trudnoću je iznijela bez problema.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene