Cijenjena stomatologinja Jadranka Štefanac Papić, udovica Krste Papića, preminula je nedavno. Usred borbe s rakom pluća, Jadranka se pobrinula za svoje djevojčice.


Tragična smrt Jadranke Štefanac Papić, udovice Krste Papića, rastužila je cijelu Hrvatsku. Pogotovo jer su iza njih ostale djevojčice, 10-godišnje blizanke. Nažalost, loše dijagnoze sustigle su je početkom ove godine. Rak pluća i loša prognoza - no Jadranka se nastavila boriti, piše Story.

Vezani članci Slika nije dostupna Uz filmove Krste Papića rasle su generacije!

Ipak, sluteći najgore, Jadranka se pobrinula za svoje djevojčice. Ulogu skrbnika preuzeo je poznati dramatičar, scenarist i glazbenik Mate Matišić sa suprugom Marijom. Mate Matišić i Krsto Papić surađivali su na poznatim Papićevim filmovima, a nakon toga ih je vezalo prijateljstvo.

Nakon duge borbe s bolešću preminula Jadranka Štefanac Papić, udovica Krste Papića

Životnu snagu Jadranka je pokazala tijekom svoje bolesti, ali i nakon što je preminuo njen voljeni suprug Krsto. U braku su proveli 22 godine. Vjenčali su se 1990. godine, a prije deset godina dobili su dvojajčane blizanke. 57-godišnja Jadranka naša je najstarija prvorotkinja, a trudnoću je iznijela bez problema.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook