Mamići, Severina, Sanader...

Lijepa i opaka: Najpoznatija hrvatska odvjetnica bez koje poznata lica ne mogu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jadranka Sloković glavni je adut domaćih zvijezda koje se nađu u sukobu sa zakonom – od elitne prostitucije, optužbi za primanje mita, utvrđivanje skrbništva...

Najnoviji slučaj braće Mamić okupirao je domaće medije, no nisu samo oni zapeli za oko javnosti. Tu je i njihova odvjetnica Jadranka Sloković koja je već dugi niz godina jedna od najtraženijih odvjetnica uz koju brojne poznate osobe traže pravdu na sudu.

Pogledaj i ovo Nada Mamić nismo je vidjeli godinama Prva supruga Zdravka Mamića snimljena u javnosti nakon dugo vremena, evo zašto su se njih dvoje vjenčali čak dvaput!

Braća Mamić vraćaju se kući

Osim Mamića, Jadranka Sloković zastupala je i pjevačicu Severinu Vučković koja je na sudu tražila skrbništvo nad sinom Aleksandon kojeg ima sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem. Tada je prema odluci suda odlučeno kako mali Aleksandar ostaje s majkom, a  otac ga može viđati dva puta mjesečno. Milan plaća i alimentaciju od 15 tisuća kuna mjesečno.

Od 'proklet bio' do 'nećeš razbojniče': Prisjetimo se Mamićevih bisera

Sloković među slavnim klijentima ima i bivšeg ministra Ivu Sanadera, zastupala je i Nebojšu Perunović i Saru  Sikirić koji su upleteni u slučaj elitne prostitucije koji je potresao hrvatski javni život. Među njezinim poznatim klijentima bila je i Vlatka Pokos koja se našla na sudu zbog tužbe bivšeg muža Josipa Radeljaka da je navodno zlostavljala svoju pokćerku Lanu Radeljak. Tih je optužbi Vlatka i oslobođena.

Privatni i poslovni partneri

Osim toga, Sloković je branila vitešku skupinu u Haagu, a s Čedom Prodanovićem surađuje i poslovno i privatno. Kada nisu na sudu, često ih se vidi na društvenim događanjima i koncertima u Lisinskom.

Poznata odvjetnica ima listu slavnih klijenata, no jednako je tako poznata i modnim krugovima. Uvijek sređena od glave do pete, zagrebačka odvjetnica dokaz je kako žena itekako može biti lijepa i pametna.

Ona i Čedo u ljubavnoj su vezi od 2002., a tada je i poznati odvjetnik otkrio kako ga je privukla Jadrankina osobnost, inteligencija, šarm i smisao za humor, dok je ona poručila kako je Čedo muškarac koji ima izgrađene stavove, te inteligentan šarm. Jadranka inače ima i sina Filipa iz prvog braka s Branislavom Glumcem koji je isto tako odvjetnik. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene