Jadranka Kosor istaknula je da je bolje da ne razmišlja o sadašnjosti i da će se malo vratiti u prošlost.

Galerija


Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor (67) odlučila se prisjetiti sretne prošlosti da ne razmišlja o sadašnjosti.

Vezani članci Jadranka Kosor Jadranka Kosor povratkom u prošlost bježi od stvarnosti, pohvalila se kako je izgledala nekoć s dugom kosom Jadranka Kosor Jadranka Kosor povodom Dana žena otkrila što su kolege pričali o njoj samo zato što je razvedena: "Ostavilo me bez daha. I nitko nije rekao ništa"

Kosor je podijelila nekoliko crno-bijelih fotografija iz mladosti. "Da ne komentiram sva potonuća sadašnjosti, opet u prošlost. Smijeh. Radost", napisala je naša političarka uz prvu sliku na kojoj s osmijehom na licu pozira noseći minicu i majicu na prugice. 

"Da ne slušam sadašnjost, ajmo dalje u prošlost. Majice i suknjice iz Trsta, male tadašnje radosti", istaknula je uz druge dvije fotografije. Pratiteljima su se svidjele njezine objave i dobila je mnoštvo komentara. 

"Jadranka, ostadoh bez teksta. Moram vam priznati da bih se rado s vama prošetao po Maksimiru", "Kažu iz Vaše generacije da su mnogi dečki bili u Vas zaljubljeni", "Uvijek lijepa!", "Opa! Duga kosa", "Prirodna ljepota", "Kako ste bili zgodni u mladosti", napisali su joj.

Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

 

Lukavi načini na koje je Meghan Markle skrivala trbuh od javnosti prije nego što je objavila trudnoću