Jadranka Kosor objavila je fotografiju koja je oduševila mnoge.

Galerija


Jadranka Kosor, za razliku od mnogobrojnih ljubitelja Facebooka i Instagrama, rado se oglašava na Twitteru. Često bivša premijerka objavi i zanimljiv ''showbiz'' sadržaj, pa je tako sada objavila fotografiju iz mladosti.

Vezani članci Hrvatski političari i engleski jezik (Foto: Goran Stanzl/Matija Habljak/Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Predsjednica u Kninu govorila na engleskom, a mi smo se prisjetili političara koji muku muče sa stranim jezikom Jadranka Kosor i Mirela Holy (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Holy i Kosor zaratile na Twitteru: "Fakat si nabrijana na mene, iako mi nije jasno zašto"

''A sad jedna nemontirana s prve godine studija. Za laku noć i good night'', napisala je Kosor pored fotografije na kojoj izgleda uistinu jako dobro, a pogotovo ako uzmemo u obzir da je riječ o fotki iz vremena kada nije bilo filtera koje danas koristimo kada objavljujemo fotografije.

Kosor je ovom objavom oduševila brojne tviteraše pa tako i prikupila više stotina njihovih lajkova.

Ovo je druga objava Jadranke Kosor u kratkom vremenu u kojoj se prisjetila svoje mladosti. Fotografiju kojom je ranije oduševila pogledajte OVDJE. 
 

 

I Srbi imaju Grdovića: Aca Lukas pokazao kako on lupa aute te što napravi nakon toga

Otkrivamo tko je Alenka Milano! Žena od koje se Severina ne odvaja ni na jednom koncertu

Uspješno završena operacija: Liječnici spasili ruku teško stradale voditeljice!

Žanamari objavila video u kojem se gola izvija u jacuzziju, vruća snimka prikupila je tisuće lajkova