Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim toga kako su se osjećali te kako slavili ulazak Hrvatske u Europsku uniju, političari su otkrili i kamo bi voljeli uskoro otputovati!


Ulazak Hrvatske u Europsku uniju, za mnoge je bio slavlje do kasnih sati. Proslavili su i naši političari. Opisali su nam kako su doživjeli taj svečani trenutak, otkrili kako im je izgledao prvi dan kao stanovnicima europske unije, ali i priznali da sada namjeravaju posjetiti i neke zemlje ove velike zajednice.

>> Ovotjedna Scena: Malo glazbe, ljepote i koncertnih uzbuđenja!

Vezani članci Slika nije dostupna Što je sve EU dobila ulaskom Hrvatske Slika nije dostupna 7 članica EU potpuno je različito od ostatka!

'Bila sam jako radosna. Pustila sam i koju suzicu tom prigodom', komentirala je Jadranka Kosor za Scenu Dnevnika Nove TV. A sličnih osjećaja je bila i Martina Bandić: 'Osobno sam osjetila emocije domoljublja i bilo je super!'

Osim toga kako su se osjećali te kako slavili ulazak Hrvatske u Europsku uniju, političari su otkrili i kamo bi voljeli uskoro otputovati jer sad sad, bez putovnice, mogu slobodno putovati diljem Europe! Pogledajte u prilogu što su otkrili!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook