opet se zbližili

Ne miče se s plaže i na tome su mnogi zahvalni: U bikiniju uživala u ljubavnim igricama s bivšim dečkom

Jaden Smith (Foto: Profimedia) Jaden Smith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jaden Smith (Foto: Profimedia) Jaden Smith (Foto: Instagram) +0 Jaden Smith (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Richie i Jaden Smith bili su u vezi kada su imali samo 14 godina.

Manekenka Sofia Richie (22) dane provodi na plaži nakon prekida s 15 godina starijim Scottom Disickom, a sada joj se pridružio i bivši dečko Jaden Smith (22). 

Pogledaj i ovo showbuzz oglasio se i njegov sin O šamaru na Oscarima bruji čitav svijet, kolege zgrožene glumčevom reakcijom: "Nasilje nikada nije dokaz ljubavi"

Sofia je viđena na plaži u Los Angelesu sa sinom poznatog glumca Willa Smitha u prisnom odnosu. Nosila je minijaturni ružičasti bikini koji je isticao njezine savršene trbušne mišiće i ostatak zavidne figure. Jaden je bio u kupaćim hlačicama, a i on je imao pločice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day Dreaming👁

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Richie je Smitha držala za ruku dok su se kupali i cijelo vrijeme su se smješkali i zabavljali. Kada su izašli iz vode, grlili su se i nisu se odvajali jedno od drugoga. Ispijali su i koktele, a s njima su bili i prijatelji koje su zanemarili dok su bili jako fokusirani jedno na drugo. 

Fotografije možete pogledati ovdje. "Imali su oči samo jedno za drugo. Skupa su plivali i rijetko micali ruke jedno s drugoga", rekao je izvor za E online

"Proveli su nekoliko sati skupa na plaži, a potom su otišli na večeru s prijateljima u Malibu. Sofia je bila presretna i na kraju je s Jadenom otišla u prijateljevu kuću", dodao je izvor. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CTV3 Tonight

A post shared by Jaden Smith (@c.syresmith) on

Richie i Smith su bivši par. Započeli su vezu kada su imali samo 14 godina, 2012. godine. Prekinuli su 2013. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene