Pojavio se novi video

Kamere ulovile suprugu Willa Smitha u trenutku incidenta na Oscarima, njezina reakcija začudila je javnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jada Pinkett Smith snimljena je u trenutku kada je njezin suprug Will Smith udario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara, a njezina reakcija je naišla na kritike javnosti.

Fizički obračun glumca Willa Smitha s komičarem Chrisom Rockom na ovogodišnjoj dodjeli Oscara sve ostalo bacio je u drugi plan, a o incidentu se već danima ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo showbuzz ''On to zna, ona to zna!'' Zna se što Jada Pinkett Smith misli o skandalu supruga Willa na Oscarima, njezinu izjavu otkrio je izvor blizak paru

Nakon što se Chris našalio na račun ćelavosti Willove supruge Jade Pinkett Smith, ne znajući za njezinu borbu s alopecijom, glumac se popeo na pozornicu i komičaru opalio šamar, a zatim mu je i žestoko zaprijetio da više ne spominje njegovu ženu.

Sada se na TokToku pojavio video koji pokazuje kako se u trenutku incidenta ponašala Jada, a njezina reakcija je začudila i razljutila javnost.

"Što je smiješno, Jada?" zapitali su se mnogi ispod snimke na kojoj se jasno vidi kako se Jada smije dok njezin suprug udara komičara.

@justinunsworth1 #oscars #oscarserraofficial #chrisrock #willsmith #fyp #tiktok #foryoupage ♬ original sound - Justin Unsworth


Društvenim mrežom kruži još jedan video Jade koji je snimljen prije dodjele i u kojem ona govori kako joj ne smetaju komentari na račun njezine obrijane glave jer je ona zadovoljna samom sobom, zbog čega su je prozvali i licemjernom.

Ona o svemu tome šuti, a na Instagramu se nakon Oscara oglasila samo misterioznom objavom u kojoj je napisala: "Ovo je sezona zacjeljivanja i tu sam zbog toga".

Will se Akademiji za incident ispričao na dodjeli dok je preuzimao Oscara za najboljeg glumca, za ulogu u filmu "King Richard", a naknadno se na Instagramu ispričao i samom Rocku.

"Želio bih ti se javno ispričati, Chris", napisao je Smith. "Bio sam izvan sebe i pogriješio sam", napisao je.

Chris Rock se o svemu prvi put oglasio na nastupu u Bostonu u sklopu svoje turneje "Ego Death" te je istaknuo kako još uvijek procesuira sve što se dogodilo na dodjeli.

"I tako, kakav je bio vaš vikend?" pitao je Rock na početku svojeg nastupa u Bostonu. "Nemam puno za reći o tome, pa ako ste zbog toga došli na nastup, žao mi je. Cijeli nastup napisao sam prije Oscara", priznao je Rock. "Još uvijek dolazim k sebi, ali u jednom ću trenutku sve komentirati. Bit će to ozbiljan razgovor, bit će smiješan, ali zasad ću se šaliti", istaknuo je.

Akademija je o svemu pokrenula službenu istragu, a Willu prijeti i moguće oduzimanje njegova prvog Oscara.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +5 Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram) Celebrity Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije grudi: "Nisam sklona laganju i skrivanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene