bez dlake na jeziku

Bila je u središtu preljubničke afere, mužu je javno priznala da ga je varala, a sad kaže da su je privlačile i žene

Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Galerija

Jada Pinkett Smith i njezina kći Willow ispričale su da su obje imale snove o ženama, no u vezi sa ženom ni jedna ni druga ne mogu se zamisliti.

Glumica Jada Pinkett Smith (49) i njezina kći Willow (20) priznale su kako su ih prije privlačile žene. O svemu su se oglasile u posebnoj emisiji na Facebooku koju je vodila Jadina majka, Adrienne Banfield-Norris (67).

Pogledaj i ovo Will Smith, Jada Pinkett Smith ''jednostavno smo...'' Jada Pinkett Smith šokirala je javnost nevjerojatnim priznanjem o odnosu nje i Willa: ''Koja lažljivica, samo ga želi osramotiti''

Jada je danas u braku s glumcem Willom Smithom, a ispričala je u intervjuu kako su je seksualno privlačile žene, no veze sa ženama nikada nisu bile za nju. "Volim biti okružena ženama, ali nikada se ne bih s njima mogla povezati u romantičnom smislu. Ipak, nikada ne znaš. Dvaput dosad su me privukle žene u seksualnom smislu, a to je bilo dosta rano, kada sam imala oko 20 godina", ispričala je glumica. Na to se nadovezala i njezina kći Willow.

"Sjećam se da sam u nekoliko navrata pomislila koliko su neke djevojke predivne. Nikada nisam bila zaljubljena u djevojku, no ne isključujem mogućnost da bi se to moglo dogoditi jer su me i ranije dosta privlačile", zaključila je 20-godišnja Willow.

Podsjetimo, Jada i Will Smith imali su brojne probleme u braku, a prošle godine glumica je suprugu u emisiji priznala da ga je varala s 28-godišnjim pjevačem Augustom Alsinom prije pet godina. Svjetski mediji su prošle godine redovito pisali o preljubničkoj aferi u kojoj su se supružnici našli, no sve su prebrodili te su i dalje skupa.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) +7 Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što su svijet obišle njezine fotke u toplesu koje su snimili paparazzi, sama je pokazala i puno više od toga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene