Fotke iz prošlosti

Odrasla s 2Pacom: 'Takav odnos imaš samo jednom u životu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije Will Smitha, u životu Jade Pinkett Smith postojao je jedan drugi važni muškarac.

Poznata glumica Jada Pinkett Smith otkrila je svojim fanovima dragocjene trenutke s najboljim prijateljem, preminulim reperom Tupacom Shakurom.

Pogledaj i ovo Will Smith ''ove glasine...'' Otkriveno što stvarno stoji iza tvrdnji da Will Smith voli muškarce i da je uhvaćen s jednim, već se dugo o ovome šuška!

>> Priznala borbu s ovisnošću - 'Nisam uvijek na pravi način rješavala probleme'

Jada i slavni Tupac upoznali su se 80ih u Umjetničkoj srednjoj školi Baltimore i postali nerazdvojni prijatelji. Iako ga javnost poznaje po stihovima koji često govore o nasilju, Jada je otkrila njegovu nježnu  stranu.

Spojila ih je ljubav prema glazbi i umjetnosti, a o njihovom bliskom odnosu svjedoče i fotografije iz mladosti koje je Jada podijelila na društvenim mrežama, a Tupac je snažno grli i ljubi.

'Bio mi je poput brata, to nije bilo samo prijateljstvo... Takav odnos imaš jednom u životu', objasnila je Jada, a Tupac je za nju jenom prilikom izjavio: 'Ona je moje srce, prijateljica za cijeli život'.

Ostali su jako bliski sve do njegova ubojstva 1996. godine. Naime, Tupac je ustrijeljen nekoliko puta, a umro je u bolnici nakon 6 dana u svojoj 25. godini života. Slučaj njegova ubojstva još uvijek nije riješen.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene