Prije Will Smitha, u životu Jade Pinkett Smith postojao je jedan drugi važni muškarac.


Poznata glumica Jada Pinkett Smith otkrila je svojim fanovima dragocjene trenutke s najboljim prijateljem, preminulim reperom Tupacom Shakurom.

>> Priznala borbu s ovisnošću - 'Nisam uvijek na pravi način rješavala probleme'

Vezani članci Jada Pinkett-Smith Tko bi to još učinio? Priznala mu da ga je varala, a njegov je potez nakon toga mnogima ostao neshvatljiv Jada Pinkett - 1 Bračni par oštro demantirao navode pjevača koji tvrdi da je za aferu s glumicom imao dopuštenje muža

Jada i slavni Tupac upoznali su se 80ih u Umjetničkoj srednjoj školi Baltimore i postali nerazdvojni prijatelji. Iako ga javnost poznaje po stihovima koji često govore o nasilju, Jada je otkrila njegovu nježnu  stranu.

Spojila ih je ljubav prema glazbi i umjetnosti, a o njihovom bliskom odnosu svjedoče i fotografije iz mladosti koje je Jada podijelila na društvenim mrežama, a Tupac je snažno grli i ljubi.

'Bio mi je poput brata, to nije bilo samo prijateljstvo... Takav odnos imaš jednom u životu', objasnila je Jada, a Tupac je za nju jenom prilikom izjavio: 'Ona je moje srce, prijateljica za cijeli život'.

Ostali su jako bliski sve do njegova ubojstva 1996. godine. Naime, Tupac je ustrijeljen nekoliko puta, a umro je u bolnici nakon 6 dana u svojoj 25. godini života. Slučaj njegova ubojstva još uvijek nije riješen.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook