''Pričat ću još glasnije''

Jacques objavio komentar čovjeka koji mu se na plaži rugao zbog viška kilograma: ''Kaže da sam ga proslavio''

Jacques Houdek Jacques Houdek DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek Jacques Houdek Jacques Houdek +0 Jacques Houdek Galerija

Nakon što je potaknut ružnim komentarima na plaži, koji su bili upućeni upravo njemu, progovorio o temi o kojoj već dugo šuti - njegov izgled i višak kilograma, Jacques je javno objavio komentar čovjeka koji mu se rugao.

Pjevač Jacques Houdek tijekom vikenda je odlučio progovoriti o temi o kojoj godinama šuti, no nakon što su ga na plaži posramili zbog viška kilograma, napokon je odlučio reći što misli o svemu.

A poslije podužeg statusa u kojem se raspričao o problemima s kojima se nose punije osobe, objavio je javno i komentar čovjeka koji mu se rugao.

''Dragi svi... Nemam riječi na ovu silnu količinu ljubavi i podrške koju sam od vas primio osim HVALA VAM SVIMA, ne znam što više reći u ovom trenutku.

Gospodin s invaliditetom, koji je prednjačio u pljuvačini na moj račun na plaži, javio se danas čak i u medije, imenom i prezimenom, da ispriča “svoju stranu priče”. Na taj njegov čin nemam baš nikakav komentar, osim da mu priča “ne drži vodu”. No, sada se evo javio i ovdje, na moju stranicu, među vaše komentare, kaže da sam ga “proslavio”, pa evo dijelim s vama njegov komentar i moj odgovor. Nakon ovoga više ne namjeravam komentirati ovu situaciju. Ali o ovoj problematici, stigmatiziranja bilo koga i na bilo kojoj osnovi “različitosti”, pričat ću, još jasnije, glasnije i artikuliranije no ikad. Hvala, još jednom!'', napisao je uz screenshot komentara osobe koja ga je ismijavala. 

Nakon svega što je doživio, pjevač je na društvenim mrežama dobio brojne poruke podrške. 

''Još uvijek vjerujem u ljudsku čestitost... Vjerujem u sve vas, dragi moji, koji me od jučer obasipate tisućama poruka i komentara prepunih ljubavi, iskrenosti i ljudskosti... Volim vas'', zaključio je. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene