Nova svađa

Jacques će opet na sud: 'Tužit ću ih pa nek oni plate račune'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik je za Dnevnik.hr komentirao najnovije medijske napise o sebi i navodnom neplaćanju računa.

Jacques Houdek osvrnuo se na najnovije medijske napise o sebi. Ovog puta našao se na tapeti jer navodno nije platio godinu dana računa Čistoći i Vodoopskrbi te ga isti tuže. Glazbenik je za Dnevnik.hr komentirao cijelu situaciju, oštro osudivši ovakve navode.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Domaći žestoki momci - Imaju brz jezik i kratak fitilj

'Prije mjesec dana podigao sam tužbu protiv medija koji je objavio spornu vijest za naknadu štete. Čim su dobili tu tužbu, plasirali su ovaj članak kao osvetu. Sad ću opet podići tužbu, i tako svaki puta pa neka u konačnici oni plate te moje navodno neplaćene račune. Osim toga, moja odvjetnica tražila je demanti. Žalosno je što se u Hrvatskoj još uvijek ne zna razlika između realnog i žutog tiska, ali i to će uskoro doći na svoje. Članak je smiješan, na granici apsurda. Mislim da normalni ljudi jako dobro znaju čitati između redaka da shvate koliko su te priče isprazne - to me tješi', rekao nam je Jacques.

Pogledajte kako je Jacques Houdek reagirao na transformaciju Ivane Marić

Glazbenik je često na meti, što mu teško pada. 'Naravno da mi nije ugodno, ali svatko od nas ima neku karmu, ne dao Bog većeg zla od zlih jezika', zaključio je Houdek.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene