želi da se zna istina

Jacques Houdek bijesan zbog laži otkrio koliku je novčanu pomoć za najugroženije dobio

Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Galerija

Jacques Houdek ispričao je kako se iznose krivi podaci i da je dobio od Hrvatskog skladateljskog društva jednokratnu bespovratnu financijsku pomoć od 5000 kuna.

Pjevač Jacques Houdek oglasio se nakon što je objavljeno kako su on i kolega Mladen Burnać dobili novčanu pomoć koja se dijeli najugroženijima od Hrvatskog skladateljskog društva (HDS). Otkrio je o kojem je iznosu riječ.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

"U zemlji, koju volim najviše na svijetu, vrijedno i pošteno radim 20 godina. Kao autor, tekstopisac, skladatelj i izvođač stvaram od 2000. godine. Između ostalog, REDOVNI sam član Hrvatskoga društva skladatelja (HDS). S obzirom na to da mi je uslijed pandemije ZABRANJEN rad, otkazani su mi brojni angažmani i koncerti, prihodi su mi drastično pali, a ne znam ni kada ću ponovno moći zarađivati od svoga rada pa sam u ovim uvjetima potpune neizvjesnosti zatražio, prije svega kao odgovoran roditelj dvoje malodobne djece, pomoć od svoje STRUKOVNE udruge jer naša Vlada još uvijek nije predvidjela što će s umjetnicima koji, poput mene, rade isključivo preko autorskih ugovora i ostvaruju prihode putem umjetničkih honorara. Dakle, nisam se mogao prijaviti za mjere očuvanja radnih mjesta i primati mjesečno 3250 kn (ili kasnije 4000 kn), već sam se za pomoć obratio svojoj strukovnoj udruzi koja je pomoć svojim redovnim i pridruženim članovima predvidjela iz Fonda solidarnosti s UKUPNO 550.000 kuna", napisao je Jacques na Facebooku. 

"Ovdje ću javno iznijeti (jer je HDS na svojim stranicama objavio samo imena bez točnih iznosa) da mi je iz toga fonda isplaćena JEDNOKRATNA BESPOVRATNA FINANCIJSKA POMOĆ u iznosu od 5000 kn (riječima: PET TISUĆA KUNA), što čini 0,9 % ukupnoga iznosa pomoći članovima HDS-a iz Fonda solidarnosti. Dakle, za pojedine ‘novinare’ - to je MANJE OD JEDAN POSTO!" dodao je pjevač. 

Istaknuo je kako je to pametnom i dobronamjernome dovoljno, iako se on nema potrebu ni obvezu nikome opravdavati. Jacques je objasnio kako samo želi da javnost zna pravu istinu, a ne da pojedinci konstruiraju krivu sliku. 

"Sa svojom publikom komuniciram na svojim društvenim mrežama, kada sa svojim timom procijenim da je to prikladno, iskreno i bez skrivenih namjera, a siguran sam da ćemo se uskoro moći družiti i na koncertima uživo, kao i proteklih sjajnih 20 godina", zaključio je Houdek. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady GaGa (Foto: Getty Images) +3 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Celebrity Lady Gaga priprema povijesni spektakl posvećen herojima današnjice: "Srce mi je puno boli i topline"

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene