Poslao važnu poruku

Jacques Houdek otkrio što misli o otkazanom Adventu, jedna mu stvar nikako nije jasna: "Kako je to uopće moguće?"

Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 +0 Jacques Houdek - 4 Galerija

Jacques Houdek oglasio se na društvenim mrežama o otkazanom Adventu i nadolazećim božićnim blagdanima te svima poslao važnu i lijepu poruku.

Naše domaće zvijezde i dalje komentiraju nove mjere koje su donesene protiv koronavirusa i na društvenim mrežama izražavaju svoja mišljenja o novonastaloj situaciji.

Pogledaj i ovo Vera Svoboda i Jacques Houdek Vijest je mnoge pogodila Naši poznati opraštaju se od Vere Svobode: ''Ovakvu ću vas pamtiti, pozdravite mi Kiću...''

Među njima je i pjevač Jacques Houdek, koji se oglasio o otkazanom Adventu u Zagrebu te poslao poruku svojim obožavateljima i prijateljima.

"Čitam kako je 'otkazan' advent... Kako je to uopće moguće? Pa nije to samo neki 'event' u centru grada. Advent je osjećaj koji nosimo u našim srcima, to je period pripreme za Božić, u krugu obitelji, dobre volje i u miru. Ne dopustite da vas itko uvjeri u suprotno! No, nema ništa loše u tome da si malo okitimo, ne? Moja mala obitelj 'Griswald' od jučer je spremna dočekati Božić, barem kad su ukrasi i lampice u pitanju... A vi, kako mi stojite s božićnim kičem?" napisao je Jacques i podijelio dio blagdanskog ugođaja koji već prevladava u njegovu domu.

Čitam kako je “otkazan” Advent... 🤷🏻‍♂️ Kako je to uopće moguće? Pa nije to samo neki “event” u centru grada. Advent je...

Objavljuje JACQUES HOUDEKPonedjeljak, 30. studenoga 2020.

"Upravo tako... Možda će baš ovaj advent i Božić biti romantični, intimni i posebni za većinu nas, okupljenih u toplim domovima.
Otkazana je gužva, šušur, konzumerizam", "Prva adventska nedjelja u krugu obitelji i dragih prijatelja provedena u prirodi", "Ma bravo ,tako kršćanin promišlja. Zasad imamo samo adventske svijeće, na Badnjak kitimo bor i darivamo se, tako je oduvijek kod nas i tako će biti i ubuduće", "Divnooo. Uvijek divno kod vas", "Prekrasno uređeno! Uz tvoju pjesmu i glas savršenstvo", "U miru provodimo vrijeme adventa, bez stresa i gužve u malom krugu najdražih", dio je komentara koje je dobio.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: IMDB) +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Zanimljivosti U 49. godini izgleda jednako kao 90-ih kada nas je očarala u crvenom badiću, ovo je njezina tajna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene