"Porin mi već duže kao izvođaču ne predstavlja izazov", napisao je Jacques Houdek na svom Facebooku, gdje je objasnio što po njemu ne valja.

Galerija


Pjevač Jacques Houdek pratio je dodjelu glazbene nagrade Porin, a na Facebooku je objasnio sve što o tome misli.

Vezani članci Neobična prava imena slavnih - 13 Milu Vasića, Željka Houdea i Nicolasa Kima Copolu danas znamo po drugim imenima, evo zašto su ih mijenjali Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Iza sebe ostavila Severinu, Josipu Lisac, Natali... Mlada Mia osvojila najviše nominacija za Porin!

"Gledam Porin i slušam sjajnu Vannu koja već 30 godina “razbija” vokalno. I tehnički i emotivno. Doista je fenomenalna pjevačica čiji glas još uvijek zvoni, ima raspon, modulativan je i pun, svjež, LIJEP! Žena pjeva nevjerojatno, to je činjenica, neovisno o ukusima. Rasprave nema. No, ipak, Vanna NIJE nominirana za taj svoj famozni glas. Osobno, kao profesionalac koji se GLASOM i pjevanjem bavi 20 godina, smatram da je ona daleko bolji vokal od svih pjevačica koje JESU nominirane za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Ovdje ću izuzeti samo divu Gabi Novak koja je izvan ove i svake kategorije i kvaliteta je za sebe. Nek’ se naljute ostale pjevačice koliko hoće, no VOKALNO, po svim mogućim parametrima, koji se vrednuju u pjevanju, Vanna im je nedostižna klasa. A sad vi meni recite, zašto onda Vanne nema u nominaciji u kojoj tako očito, jasno i premoćno dominira?", napisao je Jacques te nastavio.

"Ovo je samo jedan mali primjer, a mogao bih navesti milijun i jedan. No, nema potrebe. Porin mi već duže kao izvođaču ne predstavlja izazov. Odavno je i nepovratno izgubio na onoj snazi koju je imao kao diskografska nagrada, otišao u nekakvom kvazielitističkom smjeru u kojem se, kao neka velika umjetnička ostvarenja, vrednuju uglavnom intimistički, fantomski projekti za koje realno nikad nismo ni čuli. I ne, nisu uvijek ni kvalitetni, niti su uvijek “na razini”. Opet, ponavljam, čast onim rijetkim iznimkama. No, neće se, nažalost, ni te rijetke iznimke dugo zadržati u milosti Porinovih glasača, jer, naime, poznato je da oni ne glasaju ZA, oni glasaju isključivo PROTIV svojih zaslužnih kolega. Kao dokaz tome, samo ću još navesti da naša legenda Tereza Kesovija, pjevačica stoljeća - NEMA Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Toliko o Porinu. Čestitke svim dobitnicima", zaključio je domaći pjevač.

Žarila je i palila modnom scenom, ali vremena titule najseksepilnijeg top-modela danas su iza nje