Jacques Houdek i njegov menadžer Mihovil Bek doživjeli su prometnu nesreću u centru Zagreba.

Galerija


Pjevač Jacques Houdek današnji dan baš neće pamtiti po dobrome. Naime, 37-godišnji pjevač bio je sudionik prometne nesreće koja se dogodila u centru Zagreba, a s njim je u automobilu bio njegov menadžer Mihovil Bek.

Vezani članci Kamionom zapeo za semafor u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Bizarna nesreća u Zagrebu: Kamion zapeo za semafor pa se zaglavio, policija za sav promet zatvorila izlaz iz Laništa Policijski očevid (Foto: Arhiva/Pixsell,Ivica Galovic) Teška prometna nesreća u Zagrebu: Pješakinja poginula u naletu automobila

Mihovil je fotografiju s mjesta nesreće podijelio na svom Facebooku, otkrivši kako su dolazak policije čekali nekoliko sati.

"Eto, to je naša prometna policija! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! Najstrašnije što se 4 puta u ovih sat i pol nitko ne javi na 192! A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola. Eto, novinari, pišite o ovome i koga mi plaćamo! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!? Sa mnom je u autu i Jacques, a ozlijeđenih srećom nema", napisao je Mihovil.

Joey iz ''Prijatelja'' neprepoznatljiv: Ovakvog ga pamtimo iz serije, a fanovi se sad u šoku pitaju: ''Tko je ovaj čovjek?''