U centru Zagreba

Jacques Houdek doživio prometnu nesreću: Policije nije bilo više od sat vremena?

Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Galerija

Jacques Houdek i njegov menadžer Mihovil Bek doživjeli su prometnu nesreću u centru Zagreba.

Pjevač Jacques Houdek današnji dan baš neće pamtiti po dobrome. Naime, 37-godišnji pjevač bio je sudionik prometne nesreće koja se dogodila u centru Zagreba, a s njim je u automobilu bio njegov menadžer Mihovil Bek.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek - 1 uoči kineske turneje Jacques Houdek pratiteljima poslao puse pozirajući u dalekoj Kini ispred poznate zgrade: "Moje radno mjesto za večeras..."

Mihovil je fotografiju s mjesta nesreće podijelio na svom Facebooku, otkrivši kako su dolazak policije čekali nekoliko sati.

"Eto, to je naša prometna policija! Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobjegla s mjesta nesreće! Najstrašnije što se 4 puta u ovih sat i pol nitko ne javi na 192! A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću vjerojatno čekati noćnu smjenu jer nema dovoljno patrola. Eto, novinari, pišite o ovome i koga mi plaćamo! To je ‘organizacija’ posla i pomoć u nesreći?!? Sa mnom je u autu i Jacques, a ozlijeđenih srećom nema", napisao je Mihovil.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) +2 Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Celebrity Joey iz ''Prijatelja'' neprepoznatljiv: Ovakvog ga pamtimo iz serije, a fanovi se sad u šoku pitaju: ''Tko je ovaj čovjek?''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene