Za javnost ona je bila elegantna, šarmantna i dostojanstvena, ali postoji i onaj drugi dio njenog života koji javnost nije poznavala.


Autori knjige 'Jacqueline Kennedy Onassis, A Life Beyond Her Wildest Dreams' Porter i Prince tijekom istraživanja saznali su neke šokantne detalje iz života jedne od najslavnijih žena svih vremena Jackie O.

Vezani članci Mislav Bago Mislav Bago o Žiniću i gradonačelniku Požege: ''Plenković nema alibi, to nisu dužnosnici koji su nekoga naslijedili, to su njegovi ljudi'' Misteriozne afere ispred Jabuke i kina Europe - 1 Otkud sve te fotelje po gradu?! Već danima netko postavlja naslonjače s prekriženom riječju Fendi na ''znakovitim'' mjestima

Autori tvrde kako je Jacki bila ovisna o muškarcima i kako se, navodno, viđala sa pola hollywoodskih zavonika tog doba, Warrenom Beattyjem, Marlonom Brandom, Peterom Lowfordom, Paulom Newmanom, Gregory Peckom, Frankom Sinatrom...

Kako je tvrdi jedan njen 'bliski' prijatelj, njene afere bile su motivirane stalnom željom za osvetom suprugu JFK-ju koji ju je konstantno varao. U knjizi se tvrdi kako je Jackie i prije udaje za JFK-ja imala plejadu partnera, posebno tijekom studiranja u Parizu.

Kako je prva dama postala Jackie O: 'On će moći zaštititi moju djecu'

Poznate su tvrdnje kako su se na listi njenih ljubavnika našla i braća pokojnog predsjednika Bobby i Teddy. Saznaje se i to kako je, čini se, Teddy uvijek bio uz nju kao prijatelj i oslonac i kako je bio zaljubljen u nju od prvog trena kada ju je ugledao.

Autori knjige dalje navode brojne muškarce iz svijeta filma, politike, sporta... Realno je postaviti pitanje, ako je sve što su u knjizi naveli istina, kako je stigla voditi sve te silne afere i odkud joj energija za sve to.

Drugi pak tvrde kako je knjiga pokušaj da se okalja uspomena na jednu od najupečatljivijih žena koje su zaokupljale pozornost javnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook