Istina ili trač?

Jacqueline Kennedy Onassis - bila je žderačica muškaraca ovisna o seksu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za javnost ona je bila elegantna, šarmantna i dostojanstvena, ali postoji i onaj drugi dio njenog života koji javnost nije poznavala.

Autori knjige 'Jacqueline Kennedy Onassis, A Life Beyond Her Wildest Dreams' Porter i Prince tijekom istraživanja saznali su neke šokantne detalje iz života jedne od najslavnijih žena svih vremena Jackie O.

Pogledaj i ovo Ljubavnici - 3 Znaju kako pobijediti usamljenost Popularni Ljubavnici slave ljubav novim hitom ''Kupit ću ti cvijeće'' za koji su zaslužna čak tri hitmejkera!

Autori tvrde kako je Jacki bila ovisna o muškarcima i kako se, navodno, viđala sa pola hollywoodskih zavonika tog doba, Warrenom Beattyjem, Marlonom Brandom, Peterom Lowfordom, Paulom Newmanom, Gregory Peckom, Frankom Sinatrom...

Kako je tvrdi jedan njen 'bliski' prijatelj, njene afere bile su motivirane stalnom željom za osvetom suprugu JFK-ju koji ju je konstantno varao. U knjizi se tvrdi kako je Jackie i prije udaje za JFK-ja imala plejadu partnera, posebno tijekom studiranja u Parizu.

Kako je prva dama postala Jackie O: 'On će moći zaštititi moju djecu'

Poznate su tvrdnje kako su se na listi njenih ljubavnika našla i braća pokojnog predsjednika Bobby i Teddy. Saznaje se i to kako je, čini se, Teddy uvijek bio uz nju kao prijatelj i oslonac i kako je bio zaljubljen u nju od prvog trena kada ju je ugledao.

Autori knjige dalje navode brojne muškarce iz svijeta filma, politike, sporta... Realno je postaviti pitanje, ako je sve što su u knjizi naveli istina, kako je stigla voditi sve te silne afere i odkud joj energija za sve to.

Drugi pak tvrde kako je knjiga pokušaj da se okalja uspomena na jednu od najupečatljivijih žena koje su zaokupljale pozornost javnosti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene