Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Robson tvrdi da ga je Jackson zlostavljao je kao dijete te ga je zlostavljao u svojim domovima u Los Angelesu i Las Vegasu.


Odvjetnik poznatog koreografa Wadea Robsona izjavio je tijekom ovog tjedna za TMZ kako je Michael Jackson čudovište koje je njegovog klijenta zlostavljalo od 7. do 14. godine.

Vezani članci Napad na maloljetnicu, ilustracija Užas u BiH: Uhićena četiri policajca zbog seksualnog zlostavljanja 15-godišnjakinje Barbara Streisand (Foto: Profimedia) Holivudska diva šokirala izjavom o navodnim žrtvama Michaela Jacksona, otkazana joj i poslovna suradnja!

No, mnogi ne vjeruju ovim optužbama. Osim što je 2005. godine Wade svjedočio u korist pokojnog kralja popa kad se borio za skrbništvo nad vlastitom djecom do toga da brojni Michaelovi prijatelji tvrde da koreograf laže.

>> 'Taj seksualni predator potpuno ga je stavio pod svoju kontrolu'

Jedan od njih je i slavni glazbenik Lionel Richie koji je bio vrlo blizak s Jacksonom.

'Te izjave su lažne. To je glupost! Siguran sam da nije, to je ludost!', komentirao je Richie.

Robson je kao dijete proveo mnoge vikende na Jacksonovom ranču Neverland te njegovim ostalim domovima u Los Angelesu i Las Vegasu.

'Prošle godine Wade je doživio živčani slom zbog nagomilanog stresa i potiskivanja osjećaja vezanih uz seksualnu traumu koju je proživljavao u djetinjstvu', izjavio je Henry Gradstein za američki portal TMZ.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook