Prošlo 9 godina

Pogledajte kako danas izgleda glumac koji će ostati zapamćen po jednoj od najomraženijih uloga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jack Gleeson vraća se na male ekrane nakon što nije snimio ništa od posljednjeg pojavljivanja u seriji "Igra prijestolja".

Irski glumac Jack Gleeson, koji je najveću svjetsku slavu stekao ulogom brutalnog kralja Joffreyja Baratheona u seriji "Igra prijestolja", vraća se glumi nakon punih šest godina izbivanja iz svijeta filma i televizije ali i javnosti.

Danas 27-godišnji Jack pojavit će se u novoj BBC-jevoj komediji "Out of Her Mind", autorice Sare Pascoe koja će se također pojaviti u seriji, piše E!News.

Iz svijeta glume povukao se jer je nakon određenog razdoblja snimanja prestao uživatu i voljeti svoj posao kao što je to bilo prije, obzirom da to radi od malih nogu.

"Glumim od svoje osme godine i jednostavno sam prestao uživati kao što sam nekada. No to je postao izvor prihoda za život i ta se neka veza promijenila. Nije da mrzim to, samo nije ono što sada želim raditi" izjavio je u intervjuu za Entertainment Weekly iz 2014. godine.

Ali čini se kako se u međuvremenu predomislio i uskoro bi ga ponovno trebali gledati na malim ekranima.

Jack je ovih dana imao i dodatan razlog jer je "Igra prijestolja" 17. travnja obilježila točno devet godina od emitiranja prve epizode. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene