Drama na pomolu

'Ja sam pravi otac prvog djeteta Kourtney Kardashian!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi model tvrdi kako je spavao s Kourtney, a ona je rodila devet mjeseci kasnije.

Sestra Kim Kardashian, Kourtney Kardashian trenutačno je u braku sa Scottom Disickom s kojim ima dvoje djece - Masonai Penelope. No, prema riječima jednog modela, Michael Girgentija, 3-godišnji Mason možda je njegovo dijete!

>> 'Dat ćemo im malo vina, bit ćemo pristojni prema njima i onda ih ubiti'

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Michael i Kourtney zajedno su u ožujku 2009. godine snimali seksi editorijal za časopis InTouch, a prema Michaelovim riječima nakon toga su se i poseksali.

'Počeli smo se ljubiti, maziti i dirati. Zezali smo se na kauču prije nego što sam je odveo u spavaću sobu', kaže Michael te dodaje: 'Skinuo sam njezinu odjeću, ona mi je pomogla da se ja skinem te smo nakon toga zvaršili u krevetu'. Dodao je i kako mu je Kourtney tad rekla da je 'na pauzi' od veze sa Scottom.

Valja istaknuti kako su se Kourtney i Scott pomirili nakon nekoliko mjeseci, a prema Michaelovim riječima, Kourtney je rodila točno devet mjeseci nakon njihove afere. Podsjetimo, Mason se rodio u prosincu 2009. godine.

Uhvaćen u laži

No, ovaj maneken već je uhvaćen u laži. Kako je prvo rekao da se nakon seksa više nikad nije čuo ni vidio s Kourtney, da potom  u novom intervjuu izjavio kako mu je poslala e-mail idući mjesec 'da je Scott zamara cijelo vrijeme i da ne zna što da radi'.

Dok maneken inzistira na utvrđivanju očinstva, Kourtney je demantirala njegove navode, a njezin odvjetnik izjavio je kako par nikad nije razmjenio kontakte pa nitko nikome nije mogao niti slati e-mailove te da su to 'neučuvene' laži zbog kojih bi ga mogli i tužiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene