Pored ovakve ljepotice i niza poslovnih uspjeha, ovaj multimilijunaš itekako ima razloga biti sretan!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Otkrivena tajna Vincent Van Gogha - 6 Povjesničari sasvim slučajno otkrili tajnu staru 130 godina: "Ovo je nešto vrlo dirljivo, možemo se staviti u kožu tog nevjerojatnog slikara" Philipp Weber Sve je uspio prevariti svojim radovima, možete li pogoditi o čemu je zapravo riječ?

Nedavno je na Twitteru objavio sliku svoje djevojke Cassie i napisao: 'Ja sam jedan jako, jako, jako sretan čovjek!' Gledajući sliku koju je objavio, moramo mu priznati da je u pravu jer Cassie zaista izgleda fenomenalno!

>> Tko je zaposjeo tron najbogatijeg repera na svijetu?

Osim što je zaista uspješan u svakom području kojeg se dotakne, počevši od glazbe, pa sve do dizajnerskih ili poduzetničkih voda u koje se upustio, izgleda da je ovom impresivnom popisu odlučio dodati i umjetničku, točnije, slikarsku karijeru.

>> Provalio u Diddyjevu kuću, pojeo mu hranu i nosio njegovu odjeću!

Tako je objavio fotografiju sebe samog kako pozira kraj platna na kojem se nalazi njegov portret, friško oslikan, dok je okružen zgodnim golim asistenticama i hrpom skica svojeg portreta. S alkoholnim pićem u rukama dok uzima predah od slikanja svog lika, čini se da Diddy zaista zna hedonistički uživati životu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook