DRAMA SE NASTAVLJA

PRVOKLASNA PROVOKACIJA Fotografija koja bi mogla izazvati pravi kaos

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Već nekoliko tjedana Hollywood čeka reakciju na objavljenu snimku, a ovo bi moglo samo doliti ulje na vatru.

Pjevačica Jennifer Lopez u nedjelju je proslavila rođendan, a na proslavu je pozvala velik broj poznatih faca. Ipak, samo je dvoje ljudi posebno privuklo pažnju, a sada ćemo objasniti i zašto.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Na društvenim je mrežama osvanula fotografija na kojoj uz slavljenicu poziraju Kim Kardashian i Calvin Harrisa.

 

 

By @frenchmontana "#vegasnights happy bday @jlo #southbronx @kimkardashian #turnuptime #mc4"... #happybirthdayjlo #iloveyouu #Godblessyou #queen #thebestidolever #happybdayjen #jlo #jlovers #jenniferlopez

A photo posted by Jenny (@jloreirogrisici) on

 

Calvin Harris je bivši dečko Taylor Swift, a Kim Kardashian je nedavno objavila snimku koja je jako povrijedila Tay. Nije teško zbrojiti dva i dva. 

Jesu li je tračali? Jesu li smilili novu osvetu?

Da stvar bude još malo gora, Kim je objavila i video s proslave na kojem pjeva stih iz nove pjesme 'Famous' supruga Kanyea zbog kojeg se Taylor posebno naljutila.

 

 

#kim #kimkardashian #kimkardashianwest #kimksnapchat #kimksnapchats #kimkardashiansnapchat #kkw #girls #beauty #london #paris #milan #newyork #la #miami #atlanta #kimye #style #fashion #tgif #girlstrip #kuwtk #hakkasanlv #hakkasan #vegas #kanyewest #taylorswift

A video posted by Kim Kardashian Snapchats (@kimksnapchats) on

 

Provokacija za provokacijom, a sada cijeli svijet čeka hoće li Swift napisati novu pjesmu, obratiti se naciji na Twitteru ili još i dalje ignorirati sve.

Za one koji žele znati više, pročitajte sve o drami koja trese Hollywood, ali u kratkim crtama:

Prije nekoliko tjedana Kanye je objavio svoju novu pjesmu 'Famous' čiji je spot prepun slavnih osoba među kojima je i Taylor. Sam spot nije toliko problem, koliko tekst pjesme u kojem Kanye kaže 'proslavio sam tu k*ju' obraćajući se slavnoj pjevačici.

Nakon što je pjesma izašla Taylor se jako naljutila te rekla da nije odobrila taj stih, a Kanye je rekao da je pričao s njom i da je rekla da je sve okej. U cijelu priču se sad uplela i Kim koja je na Snapchatu objavila snimku razgovora svog supruga s Taylor.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene