zahvalila na podršci

Autorica romana o omiljenom čarobnjaku tvrdi da je imala koronavirus, otkrila tehniku lakšeg disanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

J.K. Rowling je na Twitteru napisala kako je osjećala simptome virusa, a otkrila je i tehniku zbog koje je lakše disala.

Jedna od najpoznatijih spisateljica na svijetu, autorica serijala o Harryju Potteru J.K. Rowling tvrdi kako je prebolila koronavirus, no nije se niti testirala.

Pogledaj i ovo JK Rowling - 7 Živjela je u strahu Autorica priča o Harryju Potteru otkrila tužne tajne iz prošlosti, svijet je umalo ostao bez legendarnih nastavaka

Spisateljica je na Twitteru napisala kako je osjećala simptome virusa, a otkrila je i tehniku zbog koje je lakše disala.

"Protekla dva tjedna sam osjećala sve simptome koronavirusa, a moj liječnik i suprug su mi savjetovali da počnem s tehnikom koja mi je zaista i pomogla", napisala je Rowling uz video u kojem je jedan liječnik sve objasnio.

Liječnik je u videu istaknuo kako se pet puta treba duboko udahnuti, nakon toga zadržati dah na pet sekundi te se treba zakašljati na šesti duboki udisaj. Savjetovao je da se usta prekrije rukom. Ispred sebe treba imati jastuk, a duboko je potrebno disati narednih deset minuta.

J.K. Rowling se na Twitteru zahvalila svima koji su joj poslali poruke podrške.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić (Foto: PR) +0 Borna Kotromanić (Foto: Danijel Galić) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pokazala što u golišavom izdanju radi u kućnoj karanteni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene