Tajna svadba

Izrekli sudbonosno 'da' na tajnoj svadbi: Rakitić se oženio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Par će uskoro dobiti i prinovu - supruga čeka curicu!

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić rekao je, pomalo iznenađujuće, sudbonosno "da" svojoj španjolskoj djevojci Raquel Mauri u popodnevnim satima dana srijede.

>> 'Doznali smo kako u našu obitelj stiže - djevojčica!'

Ponajbolji igrač španjolskog prvoligaša Seville se na ovaj veliki korak u životu odlučio svega dva dana uoči velikog gradskog derbija protiv Betisa (petak), a o njegovom vjenčanju tamošnji mediji nisu bili upućeni.

Naime, novinar AS-a slučajno je prolazio pored katedrale u kojoj se Rakitić ženio, te popratio cijeli događaj i čak dobio kratku izjavu od našeg reprezentativca. 'Najbolji vjenčani poklon bila bi pobjeda protiv Betisa!', rekao je mladi nogometaš.

Kasnije je fotograf na svom Facebooku objavio njihovu sliku te napisao: 'Čestitam Ivanu Rakitiću i njegovoj supruzi, danas sam slučajno nabasao na njihovo vjenčanje!'

Nogometaš već dvije i pol godine živi u Sevilli, a nedavno je otvorio i svoj tapas bar. On i supruga u ožujku su otkrili kako će uskoro postati roditelji!
 

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 8 Baš znaju uživati! Rakitić pokazao kako se provodi nakon selidbe u Saudijsku Arabiju, uskladio je outfit sa zgodnom suprugom: ''Obiteljska avantura''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene