Umrla Maja Petrin

'Ne želimo još prihvatiti tu činjenicu da nje više nema'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata domaća glumica Maja Petrin preminula je u Zagrebu.

Jedna od najpoznatijih domaćih glumica, Maja Petrin, iznenada je preminula u Zagrebu u 42. godini. Sumnja se da je preminula od srčanog udara, no uzrok još uvijek nije potvrđen. Glumica je i prije pet godina već doživjela srčani udar i tada su joj liječnici ugradili dva stenta. Majino slabo srce nije izdržalo posljednji udar i priča o jednom mladom životu dobila je najtužniji mogući epilog.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Moja majka je otišla' Preminula zvijezda sapunice!

Smrt poznate glumice uzdrmala je glumački svijet, a njezini kolege i dalje su u šoku. Glumac Mislav Čavajda je na svojem Facebooku samo poručio 'Draga Majo...' s tužnim smajlićem, dok je njezina kolegica Ivana Plechinger ostavila dirljivu poruku: 'Prežalosno! Razred je odzvanjao njenim smijehom... Uvijek vedra i optimistična, falit ćeš nam svima...'

'Ne mogu vjerovati ... Ovakve tragične sudbine me svaki put iznova podsjete koliko trebamo cjeniti svaki trenutak našeg života... Počivala u miru', napisala je Maja Lena Lopatny.

'Mi ne želimo još prihvatiti tu činjenicu da nje više nema', u suzama je rekla Matija Prskalo ekipi inMagazina. I Janko Popović Volarić je u šoku: 'Cijeli ansambl su u polusuzama ili suzama, ali zapravo je neka odluka bila da moramo odigrati do kraja na najjače'.

Preminula slavna glumica Shirley Temple

Maja Petrin
sedam je godina bila članica baletnog ansambla Gradskog kazališta Komedija, a 1993. upisala glumu na ADU.

Odigrala je cijeli niz uloga u Histrionima (Tajna krvavog mosta, Doktor pod mus, Lažna barunica, Na tri krala), ali i u Zorin domu Karlovac (Romanca o tri ljubavi), Kerempuhu (Cabaret), u Teatru ITD (Atentatori), Teatru Lapsus (A sad spavajte),  HNK u Zagrebu (Nikad više),  u G.K. Komedija (Opera za tri groša, Buba u uhu), te u Maloj sceni (Dokaz, Život x 3) 2000. godine postala je članicom ansambla Zagrebačkog kazališta lutaka. Uz kazališnu gradila je i televizijsku karijeru.

inMagazin danas donosi priču o Maji i reakcijama njenih kolega iz kazališta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene