Svakako kontroverzan

Izložen portret tijela Angeline Jolie nakon operacije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manje od dva tjedna nakon objave Angeline Jolie kako se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji, švedski slikar Johan Andersson otkrio je javnosti kontroverzni portret slavne glumice nakon operacijskog zahvata.

I kad smo pomislili kako je vijest o dvostrukoj mastektomiji nešto najudarnije što smo doživjeli od Angeline Jolie, ovaj portret glumice nakon operacije, koji je trenutno izložen u nacionalnoj galeriji portreta u Los Angelesu, zasigurno će izazvati također velik interes javnosti. Očekuje se da će portret postići cijenu od 130 tisuća kuna.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

>> Kako je Jolie sakrila operaciju od javnosti? Sada je otkriveno!

Angelina se operativnom zahvatu odstranjenja grudi podvrgnula u veljači kako bi smanjila rizik od dobivanja raka dojke, a slikara  Johana Anderssona je na ovaj portret dodatno potaknula i njegova majka koja se bori s tom bolešću.

Andersson je u svijetu postao poznat po portretima pjevačice Amy Winehouse i pokojnog libijskog diktatora Muammara Gaddafija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene