Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Notebook' je romantični film koje mnoge žene mogu iznova gledati s kutijom papirnatih rupčića u blizini, no nije sve bilo tako bajno na setu...


Ryan Gosling je vjerojatno stekao svoj statuj napoželjnijeg muškarca upravo u filmu 'Notebook', upravo zato može mu se priznati i činjenica da je jako dobar glumac.

Ryan Gosling i Eva Mendes imenovali kćerkicu Esmeralda

Vezani članci Eva Mendes Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Zgodni holivudski tata izveo mezimice na sladoled, ali ovoga puta bez prelijepe supruge

Američki mediji pišu kako se on i njegova kolegica s filma Rachel McAdams zapravo nisu podnosili na setu! I dok se mnoge žene rastapaju nad zajedničkim scenama zaljubljenog para pa filmu, u stvarnosti bi te situacije najradije izbjegli.

Tako je jedna od najljepših ljubavnih priča svih vremena vrhunski odglumljena. Ryan na početku nije mogao ni podnijeti Rachel McAdams. No radi kolegijalnih odnosa i uloge, s vremenom ju je prihvatio ali nikada zavolio.

Obožavateljicama je to ipak manje važno kad na filmu izgledaju tako dobro.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook